Meny

Best.nr 106-0010

Smidig kabelkanal på rulle, 20m, vit

Snygga till installationen med våra prydliga kabellister. De ligger på rulle i en pappkartong som gör det enkelt att dra ut den längd du behöver och du slipper missprydande skarvar. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
559 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  1 770 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  Installation
  Kabelkanaler/ lister
 • Produktbeskrivning

  Snygga till installationen med våra prydliga kabelkanaler. De ligger på rulle i en pappkartong som gör det enkelt att dra ut den längd du behöver och du slipper missprydande skarvar. Väl avkapad i rätt längd skruvar eller skjuter du fast den med häftpistolen och viker över locket. En dubbelhäftande tejp hjälper dig att hålla den på plats under montering. Skaffar du också klippverktyget är det enkelt att få snygga vinklar i hörnen.

Alternativ till denna produkt

 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
489 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
134 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Säkra din förlängning med lås-funktion. Smidig adapter som kan användas på den flesta platser där man behöver skarva sitt kablage.
61,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr104-4090
Setup.exe för enklare installationer
1 820 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter