Meny

Best.nr 138-2070

Karbborreband på rulle

Oftast är det samma sak när man ska iväg eller man ska försöka hitta sitt kablage så ligger det inte där det ska eller inkastat i ett hörn i ett virrvarr. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
62,50 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Oftast är det samma sak när man ska iväg eller man ska försöka hitta sitt kablage så ligger det inte där det ska eller inkastat i ett hörn i ett virrvarr. Nu kan du enkelt linda upp ditt kablage och alltid vara säker på att det ligger fint upprullat och fastlåst med hjälp av kardborreband.

  Testad för att klara av tyngder upp till 10kg (50mm omlott) och kan enkelt klippas med vanlig sax i önskad längd.

  Längd 1.2m, bredd 22mm.

 • Teknisk specifikation

  Installation
  Kabeluppfästning

Alternativ till denna produkt

Best.nr 138-0101
Smart säkerhetsskåp och arbetsyta för laptop
2 570 SEK exkl. moms
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
136 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
496 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Säkra din förlängning med lås-funktion. Smidig adapter som kan användas på den flesta platser där man behöver skarva sitt kablage.
62,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter