Meny

Best.nr 138-2071

Kabelskydd på 2.5m rulle

Frågan är om det kan bli enklare att få ordning och reda på sina kablage. Med Zipper placerar du alla dina kablage i verktyget för att sedan enkelt dra över kabelskyddet. en bråkdel av någon sekund så är skyddet på plats och omgående så ser det snyggare ut. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 8 st
Leveranstid 1-2 dagar
261 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Frågan är om det kan bli enklare att få ordning och reda på sina kablage. Med Zipper placerar du alla dina kablage i verktyget och för att sedan enkelt dra över kabelskyddet. På en bråkdel av någon sekund så är skyddet på plats och omgående så ser det snyggare ut.

    Kabelskyddet finns i storleken 25mm i både svart och vit. Den levereras i 2.5m längd och kan enkelt klippas i rätt längd med en sax.  Den perfekta lösningen när man vill göra snyggt vid sitt skrivbord eller skrivare. Fungerar också bra i miljöer med både olja och smörjmedel men även med syror och kemikalier.

Alternativ till denna produkt

 
Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt.
307 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds.
534 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr138-0101
Smart säkerhetsskåp och arbetsyta för laptop
2 890 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter