Meny

Best.nr 138-2071

Kabelskydd på 2.5m rulle

Frågan är om det kan bli enklare att få ordning och reda på sina kablage. Med Zipper placerar du alla dina kablage i verktyget för att sedan enkelt dra över kabelskyddet. en bråkdel av någon sekund så är skyddet på plats och omgående så ser det snyggare ut. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 8 st
Leveranstid 1-2 dagar
199 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Frågan är om det kan bli enklare att få ordning och reda på sina kablage. Med Zipper placerar du alla dina kablage i verktyget och för att sedan enkelt dra över kabelskyddet. På en bråkdel av någon sekund så är skyddet på plats och omgående så ser det snyggare ut.

    Kabelskyddet finns i storleken 25mm i både svart och vit. Den levereras i 2.5m längd och kan enkelt klippas i rätt längd med en sax.  Den perfekta lösningen när man vill göra snyggt vid sitt skrivbord eller skrivare. Fungerar också bra i miljöer med både olja och smörjmedel men även med syror och kemikalier.

  • Teknisk specifikation

    Installation
    Kabelskydd

Alternativ till denna produkt

Best.nr 138-0101
Smart säkerhetsskåp och arbetsyta för laptop
2 570 SEK exkl. moms
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
136 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
496 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter