Meny

Best.nr 138-2035

Kabellskydd för mattor

Kablar på golv är inte bara en säkerhetsrisk det är även väldigt fult. Många har idag mattor på sitt kontor och vill tillfälligt eller kanske permanent kunna dölja sina kablage och nu finns det en enkel, smidig och snabb lösning. Läs mer

Lagerstatus 9 st
Leveranstid 1-2 dagar
151 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Smidigt kabelskydd för snabb installation

  Kablar på golv är inte bara en säkerhetsrisk det är även väldigt fult. Många har idag mattor på sitt kontor och vill tillfälligt eller kanske permanent kunna dölja sina kablage och nu finns det en enkel, smidig och snabb lösning.

  Användas gång på gång på gång

  Enkelt montage som vem som helst klarar av, montera helt enkelt den 75mm breda och 3m långa remsan direkt över kablagen, den fästs enkelt på mattor med hjälp av små krokar på baksidan vilket gör att du enkelt kan återanvända och du slipper i många fall klisterrester eller liknande som bara tar tid av få bort och man blir irriterad.

  Den perfekta lösningen för många platser

  Detta är en idealisk lösning för mattor under skrivbord, runt skrivare, mellan kontorsplatser på mässor eller liknande. Lösningen är inte i första hand gjord för att skydda dina kablage utan mer för att hålla kablagen på plats och få något fullt betydligt snyggare.

  • Enkel att återanvända
  • Smidig design
  • Fungera på de flesta mattor 

  Mått.

  L3000mm B75mm

  Bör inte användas på mattor med långa fibrer.

Alternativ till denna produkt

 
Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt.
311 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds.
535 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter