Meny

Best.nr 138-2040

Kabelkanal som gör det fula snyggt

Något som alltid kommer att var fult är kablar som ligger runt golv eller som man valt att spika fast på väg. Inte nog med att det är fult du kan både snava och skada dig själv men även förstöra dina kablar och kontakter. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 7 st
Leveranstid 1-2 dagar
213 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Något som alltid kommer att var fult är kablar som ligger runt golv eller som man valt att spika fast på väg.  Inte nog med att det är fult du kan både snava och skada dig själv men även förstöra dina kablar och kontakter. D-Line är en halvrund smidig och snygga kanal som passar i både kontorsmiljö men även i hemmet men kanske det viktigaste av allt det är en enkel och snabb monteringslösningen som gör det fula snyggt.

  Gör din kabelinstallation knappt märkbar

  En lösning som alla vill ha, här slipper du risken att få ett dåligt slutresultat. Tillbehören hängs på plats över skarvar och du slipper därför den exakta kapningen och behöver inte vara orolig om det blir snett eller för kort.  Kan även övermålas för att bättre passa in din miljö.

  Glöm såg eller avbitare

  Inte något man måst ha men för att få installationen att gå snabbt så finns det ett smidigt och anpassat klippverktyg som underlättar ditt arbete. Klipper upp till hela 40mm. 

  Se under varianter

   

Alternativ till denna produkt

 
Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt.
307 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
WiFi paket från Vivotek för både inomhus och utomhus bruk med 4 st 2 megapixel kameror. Här får du en lösning för både trådlös kameror men även möjlighet att ansluta trådbaserade kameror. Lösningen erbjuder en enkel och smidig installation med hjälp av Quick Auto Setup och även VIVOCloud app för 24/7 övervakning.
6 100 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När man väl har valt leverantör för sitt internet, tv och telefon så behöver man någonstans att förvara sin utrustning. Här kan du välja på två storlekar med 6 eller 12 RJ45 uttag för Keystone kontakter ( ingår inte) och plats för hylla för din utrustning. Finns även plats för strömuttag för 2x230V eller 4x230V (ingår inte).
1 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter