Meny

Best.nr 138-2051

Förvaring av strömlist

Hur många gånger har du inte önskat att du enkelt och snabbt kan städa bort alla dina strömdosor från golvet och på det viset slippa oredan och underlätta vid städning. Nu finns lösningen som fungera perfekt tillsammans med D-Line kabelkanaler men även utan. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
215 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Hur många gånger har du inte önskat att du enkelt och snabbt kan städa bort alla dina strömdosor från golvet och på det viset slippa oredan och underlätta vid städning. Nu finns lösningen som fungera perfekt tillsammans med D-Line kabelkanaler men även utan. 

  Två storlekar med tre ingångar.

  Den perfekta lösningen under ditt skrivbord vid skrivaren under din tv eller på många andra platser där högar av adaptrar finns. Lådan är anpassad för 4 eller 6 uttag med lock (strömlist) där man enkelt via tre öppningar, en i mitten plus en på varje sida så att man snabbt och smidigt kan dölja sina adaptrar och få det rent och snyggt.

  Mått.

  L 325mm x D 125mm x H 115mm

  L 415mm x D 165mm x H 135mm

 • Teknisk specifikation

  Installation
  Kabelskydd

Alternativ till denna produkt

 
När man väl har valt leverantör för sitt internet, tv och telefon så behöver man någonstans att förvara sin utrustning. Här kan du välja på två storlekar med 6 eller 12 RJ45 uttag för Keystone kontakter ( ingår inte) och plats för hylla för din utrustning. Finns även plats för strömuttag för 2x230V eller 4x230V (ingår inte).
1 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
10" Cat6 Patchpanel med 12 uttag för hemmet eller det lilla kontoret. Finns för både vertikal eller för horisontell montering. Nu behöver du alltså inte något väggstativ eller skåp för din patch panel.
250 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter