Meny

Best.nr 138-2080

Kabelclips för snabb installation

Safe-D F-Clip är en brandtestad (klarar 970° i 2 timmar)och flexibel kabelclip i platt utförande som snabbt kan vikas i många olika former för att säkerställa en bra kabelinstallation. Ett måste för varje installatör som vill kunna jobba snabbt, smidigt och med ett bra slutresultat. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
264 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Safe-D F-Clip är en brandtestad (klarar 970° i 2 timmar) och flexibel kabelclip i platt utförande som snabbt kan vikas i många olika former för att säkerställa en bra kabelinstallation. Ett måste för varje installatör som vill kunna jobba snabbt, smidigt och med ett bra slutresultat.

  Installation med flexibilitet.

  Här får du ett kabelclip som kan användas och formas exakt efter dina önskemål och för just din installation. Klippet finns i tre storlekar, 56, 110 och hela 165mm med färdig borrat hål för uppfästning med specialskruv, se tillbehör. Kan enkelt återanvändas samt öppnas/stängas upp till 5 gånger.

  •          Klarar temp >1200°
  •          Låsfunktion 110 och 165mm versionen
  •          Spar plats
  •          Enkel att öppna och stänga (max 5 gånger)
  •          Kan monterars direkt på vägg
 • Tillbehör

  198 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Installation
  Kabeluppfästning

Alternativ till denna produkt

 
Hur många gånger har du inte önskat att du enkelt och snabbt kan städa bort alla dina strömdosor från golvet och på det viset slippa oredan och underlätta vid städning. Nu finns lösningen som fungera perfekt tillsammans med D-Line kabelkanaler men även utan.
215 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
121 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-2030
Golvlist 2x13mmx15mm (9m rulle)
1 490 SEK exkl. moms
 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
441 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter