Meny

Prisvärda åtgärder för säker arbetsmiljö och minskade driftstörningar

Säkerhet. Funktion. Design. Det finns många goda anledningar till att hålla ordning på dina kablar, men fakta är att vi på senare år fått se våra arbetsytor krympa samtidigt som volymen kablar ökat. Oftast runt våra fötter. Det gör kabelhantering till en kritisk fråga. Om du vill minska risken för olyckor och personskador samt risken för onödiga avbrott på viktiga förbindelser, då ska du se till att välja smarta lösningar som minimerar riskerna som det ökande antalet kablar utgör. Såväl i datahallen, kontoret som hemma.

Här presenterar vi kabelhanteringsprodukter såsom kabelkanaler och smidiga golvlister för många olika områden plus många andra produkter som kan hjälpa dig att få en bättre och driftsäkrare arbetsmiljö.  Här kommer du att hitta produkter anpassade för de flesta platser såsom kontor, lager men även för hemmet.  Tveka inte att höra av er till oss om det är något ni saknar, vi är snabba och har rätt kanaler 😊 för detta. Dessutom gillar vi att låta dina önskemål styra utbudets tillväxt.

 

 

 

Produkter (17)

Aktiva filter Återställ

Produkter

17

Installation

Visa fler
 
Något som alltid kommer att var fult är kablar som ligger runt golv eller som man valt att spika fast på väg. Inte nog med att det är fult du kan både snava och skada dig själv men även förstöra dina kablar och kontakter.
299 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med ett elastiska buntband får du en tillförlitlig och bättre buntning av både fiber och kopparkablar för de flesta krävande miljöer.
15,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt.
208 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-2070
1,2m kardborreband på rulle
77,20 SEK exkl. moms
Best.nr 138-2030
Golvlist 2x13mmx15mm (9m rulle)
2 570 SEK exkl. moms
 
Med den krokförsedda kabelhållaren blir det enkelt att fästa upp kabelstammar i rack, kanaler eller undertak. Men du får också en mer följsam och naturlig böj där risken för att skada en enskild kabel i stammen minskar. Nylonbandet är av kardborretyp och ger dig den justerbara diameter du behöver för att passa olika tjocklek kabelstammarna.
29,10 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Safe-D F-Clip är en brandtestad (klarar 970° i 2 timmar)och flexibel kabelclip i platt utförande som snabbt kan vikas i många olika former för att säkerställa en bra kabelinstallation. Ett måste för varje installatör som vill kunna jobba snabbt, smidigt och med ett bra slutresultat.
329 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Många gånger har du säker både tillfälligt men även permanent haft kablage liggande direkt på golvet och säkerligen både snubblat och fått bytt ut. Nu är det ett minne blott, nu kan du enkelt och snabbt få en säker och snygg installation som håller för lång tid.
204 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Bunta ihop och färgmärk på en och samma gång. Åtta olika färger gör det enkelt att dela upp kabelstammarna och underlättar dokumentationen. Välj modellen med fästhål då bandet skall skruvas fast.
450 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Baserad på samma kabelskydd som 38-2012/13 men med tydliga gula längsgående band som gör att du tydligt och klart ser var kablarna ligger. Lika enkel, snabb, säker och snygg installation som håller för lång tid...
516 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Snygga till installationen med våra prydliga kabellister. De ligger på rulle i en pappkartong som gör det enkelt att dra ut den längd du behöver och du slipper missprydande skarvar.
569 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Så enkelt kan få en värmesäker och snygg kabelinstallation utan större insats. Clipsen finns i tre olika färger och två storlekar för en eller två kablar och klarar 970° i hela 2 timmar!
333 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20109380
2m säkerhetskanal, vitmålad metal
965 SEK exkl. moms
 
Kablar är och kommer alltid vara något som man vill dölja. Viktiga i alla installationer men samtidigt något som aldrig ska synas. Nu har vi gjort det enkelt, ett färdigt kit som snabbt gör det fula snyggt.
297 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-2035
Kabelskyddsremsa för mattor
204 SEK exkl. moms
 
Frågan är om det kan bli enklare att få ordning och reda på sina kablage. Med Zipper placerar du alla dina kablage i verktyget för att sedan enkelt dra över kabelskyddet. en bråkdel av någon sekund så är skyddet på plats och omgående så ser det snyggare ut.
227 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Självlåsande buntband i polyamid från Panduit med hög draghållfasthet i både standardutförande och med skrivyta, s k märkbuntband.
61 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter