Meny

Prisvärda åtgärder för säker arbetsmiljö och minskade driftstörningar

Säkerhet. Funktion. Design. Det finns många goda anledningar till att hålla ordning på dina kablar, men fakta är att vi på senare år fått se våra arbetsytor krympa samtidigt som volymen kablar ökat. Oftast runt våra fötter. Det gör kabelhantering till en kritisk fråga. Om du vill minska risken för olyckor och personskador samt risken för onödiga avbrott på viktiga förbindelser, då ska du se till att välja smarta lösningar som minimerar riskerna som det ökande antalet kablar utgör. Såväl i datahallen, kontoret som hemma.

Här presenterar vi kabelhanteringsprodukter såsom kabelkanaler och smidiga golvlister för många olika områden plus många andra produkter som kan hjälpa dig att få en bättre och driftsäkrare arbetsmiljö.  Här kommer du att hitta produkter anpassade för de flesta platser såsom kontor, lager men även för hemmet.  Tveka inte att höra av er till oss om det är något ni saknar, vi är snabba och har rätt kanaler 😊 för detta. Dessutom gillar vi att låta dina önskemål styra utbudets tillväxt.

 

 

 

Produkter (10)

Aktiva filter Återställ

Produkter
10
 
Något som alltid kommer att var fult är kablar som ligger runt golv eller som man valt att spika fast på väg. Inte nog med att det är fult du kan både snava och skada dig själv men även förstöra dina kablar och kontakter.
214 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr138-2030
Golvlist 2x13mmx15mm (9m rulle)
1 600 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt.
309 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr138-2035
Kabelskyddsremsa för mattor
151 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Hur många gånger har du inte önskat att du enkelt och snabbt kan städa bort alla dina strömdosor från golvet och på det viset slippa oredan och underlätta vid städning. Nu finns lösningen som fungera perfekt tillsammans med D-Line kabelkanaler men även utan.
222 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Baserad på samma kabelskydd som 38-2012/13 men med tydliga gula längsgående band som gör att du tydligt och klart ser var kablarna ligger. Lika enkel, snabb, säker och snygg installation som håller för lång tid...
349 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Många gånger har du säker både tillfälligt men även permanent haft kablage liggande direkt på golvet och säkerligen både snubblat och fått bytt ut. Nu är det ett minne blott, nu kan du enkelt och snabbt få en säker och snygg installation som håller för lång tid.
305 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Safe-D F-Clip är en brandtestad (klarar 970° i 2 timmar)och flexibel kabelclip i platt utförande som snabbt kan vikas i många olika former för att säkerställa en bra kabelinstallation. Ett måste för varje installatör som vill kunna jobba snabbt, smidigt och med ett bra slutresultat.
273 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr138-2070
1,2m kardborreband på rulle
51,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Frågan är om det kan bli enklare att få ordning och reda på sina kablage. Med Zipper placerar du alla dina kablage i verktyget för att sedan enkelt dra över kabelskyddet. en bråkdel av någon sekund så är skyddet på plats och omgående så ser det snyggare ut.
263 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter