Meny

Best.nr 20101479

Portabel inspelningsstudio i praktisk väska

Denna behändiga väska innehåller det man kan tänkas behöva för att starta en direktsänd ström eller inspelning av en produktvisning, presentation, föreläsning eller ett affärsmöte. Andra användningsområden kan vara för bloggare och influensers med behov av att kunna ta med sig inspelningsstudion och inte bara förlita sig på mobilkameran, samt inom distansundervisningen där detta portabla system enkelt kan flyttas mellan olika klassrum och skolor Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
64 190 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Ta med inspelningsutrustningen

  En allt-i-ett-lösning för att smidigt kunna erbjuda fängslande budskap och innehåll på vart man än befinner sig. Prata inte bara rakt in i kameran, utan skapa en kombinerad vy av kamera och digitalt innehåll. Publicera direktsändningar och inspelat material på webben. Det är förvånansvärt enkelt att strömma direkt eller spela in!

  Förutom själva Mediastationen för inspelning av videosignalen (presentationen) från en ansluten dator (via HDMI/VGA), innehåller paketet en kamera, en mikrofon, en tripod (trebensstativ), samt en HDMI-till-USB-brygga för att föra över det färdigredigerade materialet till Skype, Zoom, eller någon annan videokonferensprogramvara på datorn. Dessutom samtliga tillbehör för att koppla samman allt.

  Paketets olika delar är redan konfigurerade för bekvämlighet. Ta endast ut de olika delarna ur väskan, koppla ihop dem och kör! Denna korta videofilm visar på enkelheten:

  Den portabla inspelningsstudion levereras i en smidig, vadderad, plastväska för att enkelt kunna bäras med till en inspelningsplats eller flytta mellan olika platser.

  Mediastation - direktsända föreläsningar, lektioner och möten

  Med Mediastationen kan skolor och universitet strömma föreläsningar och lektioner direkt via Internet, för att möjliggöra för studenter att koppla upp sig och delta via distans.

  Företag kan strömma sina möten för att koppla samman medarbetare och partner över hela världen. Myndigheter och organisationer kan strömma möten, debatter, förhandlingar och annat för att informera sina väljare om deras arbete. Det är möjligt att strömma över upp till två plattformar samtidigt, såsom YouTube, Facebook, eller någon annan RTMP plattform. Vid behov av extra säkerhet kan man använda en privat plattform (eg. Wowza), eller koppla upp en intern plattformsström via en RTSP-länk.

  HDMI-till-USB-brygga – personlig stil

  Via HDMI till USB-bryggan kan grupper inom sälj eller support använda kameror och andra källor som webbkameror. Detta möjliggör att visa presentationer eller produktgenomgångar i fullständig flerkanals-layout via Skype, Zoom och andra videokonferenssystem. Med detta produktsortiment kan du definiera hur du önskar leverera ditt budskap och lägga till en personlig stil på ditt arbete.

  Säkerhetskopiering och återanvändning

  Ditt arbete och materialets säkerhet är viktigt! Samtliga produkter stödjer FTP och SFTP säkerhetkopieringläge. De är även integrerade med populära “video content management systems” (VCMS), för att användarna på ett snabbt och bekvämt sett kommer åt det inspelade materialet blixtsnabbt oavsett enhet. Strömma direkt eller publicera inspelat material på webben.

  Integration med andra lösningar

  Lösningen stödjer Kaltura (den videoplattform med öppen källkod) som bland annat valts av Sunet (Universitetens och högskolornas gemensamma organisation). Den kan även enkelt integreras med Canvas, Moodle, Panopto, Opencast eller annat LMS / VCMS (Learning Management System / Video Content Management System).

 • Tillbehör

  29 280 SEK exkl. moms
  Best.nr 20101548
  4 430 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Hardware
  Interface
  HDMI
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20101502
Basenhet, portabel läsare/kamera
16 950 SEK exkl. moms
Best.nr 20101517
Omvandla HDMI till en USB-signal
4 620 SEK exkl. moms
Best.nr 20101545
5x optisk zoom, 270° panorering, 60° lutning, Full HD
49 320 SEK exkl. moms
Best.nr 20101554
Följ förflyttningar och rörelser via rörelsekänslig spårning
29 280 SEK exkl. moms