Meny

Best.nr 25-0411

Spegla PC:n över IP-nätet - DVI/VGA/USB

Spegla din skärmbild och fjärrstyr PC:n via IP-nätet. USB-portarna i enheten aktiveras genom att en drivrutin laddas på värddatorn. Med detta gjort har du två stycken USB2.0-portar för anslutning av andra tillbehör som exempelvis tangentbord och mus. Läs mer

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Produktbeskrivning

  Spegla din skärmbild och fjärrstyr PC:n via IP-nätet. Allt du behöver är den nätverksanslutna förlängningsenheten 25-0411 och den i Windows inbyggda funktionen för att spegla bildskärmen (Extended Desktop). USB-portarna i enheten aktiveras genom att en drivrutin laddas på värddatorn. Med detta gjort har du två stycken USB2.0-portar för anslutning av andra tillbehör som exempelvis tangentbord och mus.

  Förlängaren passar perfekt för presentationer (koppla direkt till projektorn) eller till system där man ogärna vill placera PC:n där själva arbetsplatsen behöver vara. Men också andra inbyggda system, där det av utrymmes eller andra skäl kan vara praktiskt att fritt kunna placera PC:n utan hänsyn till var skärm skall stå eller var inmatning skall ske.

  Enheten hanterar HD 1080p via DVI (VGA-adapter medföljer) samt ger två stycken USB1.1/2.0. Dock bör man ha i åtanke att för strömmande video i högsta upplösning krävs optimala förutsättningar och framkomlighet i nätverket, varför man helst skall undvika den typen av användning. Upp till sex enheter per PC kan anslutas och stöd finns för "Primary Display", "Mirror Desktop" och "Extended Desktop", vilket bestäms av de inställningar du väljer i Windows. Installationen är enkel genom att programmet automatiskt upptäcker och ansluter enheten som du kopplat in på nätverket.

  • 1x10/100Mbps RJ45 Ethernet
  • 2xUSB1.1/2.0
  • 1xDVI (VGA-adapter medföljer)
  • Nätadapter medföljer

Alternativ till denna produkt