Meny

Best.nr 25-0355

HDMI-splitter för upp till 4K med HDCP2.2

En 4K Ultra HD splitter för HDMI som gör det möjligt att distribuera också video skyddad med den senaste krypteringen HDCP2.2, såsom streaming-tjänsterna från Netflix till exempel. Perfekt till event, mässor, butiksdisplay eller skolmiljön. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Produktbeskrivning

  En 4K Ultra HD splitter för HDMI som gör det möjligt att distribuera video skyddad med den senaste krypteringen HDCP2.2, såsom streaming-tjänsterna från Netflix till exempel.

  HDMI UHD HDCP2.2 spitter

  Många 4K videokällor kräver idag HDCP2.2 för att kunna leverera innehåll över HDMI och även om stödet finns i såväl Blu-ray som TV måste alla komponenter i kedjan vara kompatibla. Med splitter 25-0355/57/59 får du total bandbredd på 10,2Gbps och det stöd du behöver för alla HDMI-upplösningar upp till 4Kx2K@60Hz samt kompatibilitet mot HDMI2.0.

  Fyra inställningar för EDID ger flexibilitet mot TV-apparaterna

  För situationer där man har TV-apparater av olika typ och årgång behöver videokällan ställa in sig efter "minsta gemensamma nämnare" om alla apparater skall kunna visa bild. Splittern har därför en mikrobrytare där du i fyra lägen:

  00  Den lägsta av alla som är anslutna

  01  Samma på alla som för den på port nummer ett

  10  1080p på alla

  01  4K2K på alla

  HDMI 4K splitter

  OBS starta om splittern efter ändring av läge

Alternativ till denna produkt

Best.nr 05-2335
HDMI-kabel 2.0 med speciell låskoppling. Säkerställer att kontakten inte lossnar och ger en starkare anslutning jämfört med andra HDMI-kablar. Med sina” lås-pinnar" i mitten av kontakten låser den med hög friktion mot chassi-kontakten.
54,50 SEK
Finns i flera varianter