Meny

Best.nr 25-0147

HDMI singelfiberförlängare 1km

På en enda singlemodefiber med LC simplex skickar du högupplöst HDMI upp till 1 km från bildkällan. Förlängaren använder sig av CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing) vilket innebär att alla färger, klocksignalen samt DDC-kanalen får sin egen våglängd och kan därmed överföras på en enda fiber istället för flera eller i kombination med kopparkabel. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
10 890 SEK
 • Tillbehör

  80 SEK
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  På en enda singlemodefiber med LC simplex skickar du högupplöst HDMI upp till 1km från bildkällan. Förlängaren använder sig av CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing) vilket innebär att alla färger, klocksignalen samt DDC-kanalen får sin egen våglängd och kan därmed överföras på en enda fiber istället för flera eller i kombination med kopparkabel.

  Hanterar både single- och multimode i en och samma enhet

  Förlängaren är universell avseende fibertyp och kan användas tillsammans med både multimode och singlemode. Med 50/125 multimode (OM2) når du 300m och med 9/125 singlemode 1km.

  Transparent överföring av HDCP

  High Definition Content Protection (HDCP) är ett sätt för branschens seriösa tillverkare att förhindra att otillåten inspelningsutrustning och kopiering/spridning av kopieringsskyddat material. Detta sker genom att krypteringsnycklar utväxlas mellan exemplevis en Blueray-spelare och en HD-TV och för att detta skall fungera även med en förlängare inkopplad krävs att dessa nycklar förmedlas korrekt mellan enheterna.

  • HDMI 1.3a, 24-bitars färg
  • HDTV-upplösning 1080p
  • Transparent överföring av HDCP och EDID
  • Passar både single- och multimode
  • Små mått: 108x25x115mm

Alternativ till denna produkt