Meny

Best.nr 25-0152

HDMI hybridkabel upp till 100m utan extern strömmatning

Hybridkabeln skickar videoinformationen på fiber, men DDC/HDCP-informationen via koppar (koaxkabel) och blir därför det mest prisvärda sättet att förlänga HDMI störningsfritt över fiber upp till 100 m. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 430 SEK
 • Tillbehör

  116 SEK
  Finns i flera varianter
  39,20 SEK
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Hybridkabeln skickar videoinformationen på fiber, men DDC/HDCP-informationen via koppar (koaxkabel) och blir därför det mest prisvärda sättet att förlänga HDMI störningsfritt över fiber upp till 100m. Hybridkabeln som bara är 5,4mm i diameter är terminerad med HDMI hane-kontakter och ansluts alltså direkt i utrustningen utan ytterligare anslutningskablar. Sändar/mottagar-delen sitter i en liten rektangulär box en bit in på kabeln och hela kabeln strömförsörjs normalt från stift 18 i HDMI-kontakten. Skulle strömförsörjning saknas medföljer en extra nätadapter som i så fall kan anslutas i en av ändarna.

  Produkten är alltså ett komplett kablage, redo att anslutas utan någon extra strömförsörjning. Ett praktiskt och driftsäkert alternativ utan onödiga korskopplingar som riskerar glapp och dålig signalkvalite.

  • Upplösnig WUXGA 1920x1200 inkl HD-TV 1080p
  • Förmedlar HDCP, EDID och CEC
  • Kompakt enhet som kan pluggas direkt in i HDMI-porten
  • Kan specialbeställas i exakt den längd som önskas, upp til 100 m

Alternativ till denna produkt