Meny

Best.nr 25-0625

HDMI 3D upp till 300m via multimode-fiber

Professionell 3D-kompatibel HDMI-förlängare i miniformat för multimode-fiber upp till 300 m. Förlängaren använder sig av CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing) vilket innebär att alla färger, klocksignaler och extrasignaler får sin egen våglängd och kan därmed överföras helt transparent och okomprimerat på endast två fiber. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
8 030 SEK
 • Tillbehör

  127 SEK
  Finns i flera varianter
  39,20 SEK
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Professionell 3D-kompatibel HDMI-förlängare i miniformat för multimode-fiber upp till 300 m. Förlängaren använder sig av CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing) vilket innebär att alla färger, klocksignaler och extrasignaler får sin egen våglängd och kan därmed överföras helt transparent och okomprimerat på endast två fiber.

  Transparent överföring av HDCP, CEC och EDID

  High Definition Content Protection (HDCP) är ett sätt för branschens seriösa tillverkare att förhindra otillåten inspelningsutrustning och kopiering/spridning av kopieringsskyddat material. Detta sker genom att krypteringsnycklar utväxlas mellan exempelvis en Blueray-spelare och en HDTV och för att detta skall fungera även med en förlängare inkopplad krävs att dessa nycklar förmedlas korrekt mellan enheterna. CEC (Consumer Electronics Control) är en seriell bidirektionell kanal i HDMI-kontakten som ger en utrustning möjlighet att kontrollera en annan, exempelvis mellan DVD:n och TV:n. EDID (Extended Display Identification Data) är ett sätt för skärmen att berätta för bildkällan om sin prestanda så att optimal bild erhålles. Förlängaren förmedlar all denna extrainformation helt transparent och "osynlig" för bildkällan och mottagaren.

  • 300 m förlängning på en duplex multimode-fiber med LC-kontakt
  • Okomprimerad HDTV 1080p och WUXGA 1920x1200, 36-bitars färgdjup
  • Transparent överföring av HDCP, CEC och EDID
  • Liten och lättmonterad, endast: 34x52x14.4mm
  • Kan strömförsörjas via USB-porten

Alternativ till denna produkt