Meny

Best.nr 25-0120

Proffssystem för Digital Signage/digitala skyltar

DS3000 från marknadsledande Minicom är ett toppmodernt distributionssystem för ljud och bild samt seriellt data över en enda Cat.5/6 (UTP/STP) nätverkskabel. Det har maximal prestanda både avseende möjlig kabellängd, upplösning och flexibilitet varför DS3000 lämpar sig till alla installationer där kraven på kontroll, stabilitet och driftsäkerhet är viktigare än priset på en enstaka sändare eller mottagare. Läs mer

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Produktbeskrivning

  DS3000 från marknadsledande Minicom är ett toppmodernt distributionssystem för ljud och bild samt seriellt data över en enda Cat5/6 (UTP/STP) nätverkskabel. Det har maximal prestanda både avseende möjlig kabellängd, upplösning och flexibilitet varför DS3000 lämpar sig till alla installationer där kraven på kontroll, stabilitet och driftsäkerhet är viktigare än priset på en enstaka sändare eller mottagare.

  Distribuera meddelandet och kontrollera skärmen

  I kommersiella sammanhang då exempelvis en annonsör betalar för utrymmet blir det plötsligt viktigt att veta och kunna kontrollera skärmarnas drifttid och aktuell status. Med DS3000-systemet kommer också kraftfulla funktioner för övervakning där skärmarna kan tidsstyras och slås av eller på enligt förinställt schema. Normalt sker detta inom ramen för DS-systemets egen programvara, men moderna skärmar har ofta en seriell kommunikationsport där skärmarna kan styras individuellt. Därför finns en RS232-port på systemet som gör att du kan nå alla skärmar från en central plats.

  Flerdubbla livslängden på skärmen genom schemalagd drifttid

  Genom att nyttja antingen DS-systemets inbyggda funktioner eller RS232 kan du schemalägga driften för alla skärmar individuellt eller gruppvis. Att bara ha skärmen igång då det behövs ger naturligtvis betydligt längre livslängs och med det minskade servicekostnader.

  Modulär design minskar installationstid och kabelåtgång

  DS3000 består av tre huvudenheter, sändaren, mottagare och splittern. Sändaren som finns att få med en, åtta eller sexton utgångar, ansluts till källan (normalt en PC). Mottagaren sitter vid skärmen och finns i ett standard- (110 m) och ett långdistansutförande (300 m). Splittern gör att du slipper låta kablaget till samtliga skärmar utgå från samma punkt. Istället kan du med splittern dela upp signalen från sändaren till mottagarna där det är lämpligast, med hänsyn till kabeldragningen. Dessa i kombination ger dig det mest flexibla DigitalSignage-systemet på marknaden.

  Separata instrument för finjustering

  Många enklare förlängarprodukter har förvisso också fininställningsmöjligheter, men med DS3000-instrumentet kan du göra inställningarna på distans där du kan se skärmen som betraktaren kommer att göra. Därmed sparar man massor av tid då man slipper för varje inställning klättra upp och ned till mottagaren på skärmen.

  Med IP Control ser du allt överallt!

  Tillbehöret IP Control kan du antingen sätta direkt på en sändare eller på en lokal mediaserver för att på BIOS-nivå fjärrstyra enheten, precis som om du var på plats. Du förlänger skärm, tangentbord, mus och RS232 helt transparent och utan att någon programvara eller drivrutin behövs på värddatorn.

  • HDTV-upplösning och DDC-support
  • Fjärrstyrning och kontroll/gruppering av skärmar via programvara
  • VESA monteringsfäste på mottagaren
  • Lätt och snabbt att göra fininställningar
  • Både ljud, bild och data på en och samma Cat.5-kabel

Alternativ till denna produkt