Meny

Best.nr 129-0075

EDID-emulator för DVI och VGA

Ibland når inte EDID-informationen fram till grafikkortet (bildkällan) p g a att förlängare, växlar eller andra special-lösningar används vilket gör att bilden inte levereras i rätt format till skärmen med dålig eller ingen bild alls som resultat. Vårt EDID-minne emulerar den skärm du önskar så att grafikkortet alltid startar upp med rätt inställning. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
3 430 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Dagens skärmar utväxlar information om typ och prestanda med grafikkortet för optimal bildkvalitet. Denna information går under namnet EDID (Extended Display Identification Data) och skickas normalt från bildskärmen/projektorn till grafikkortet vid uppstart. Ibland når inte EDID-informationen fram till grafikkortet (bildkällan) p g a att förlängare, växlar eller andra special-lösningar används vilket gör att bilden inte levereras i rätt format till skärmen med dålig eller ingen bild alls som resultat. Vårt EDID-minne emulerar den skärm du önskar så att grafikkortet alltid startar upp med rätt inställning.

  Automatisk inläsning eller färdiga EDID ur minnet

  EDID-emulatorn har ett flertal upplösningar och frekvenser lagrade som standard och normalt väljer du bara önskad typ med hjälp av dip-switchar på sidan av enheten. Men om detta inte fungerar kan enheten också anslutas direkt till skärmen för att själv läsa in EDID till minnet och sedan presentera det för grafikkortet.

  • Färdiga upplösningar att välja med dip-switch
  • "Capture mode" för inläsning av EDID till minnet
  • Strömförsörjs från grafikkortet
  • Små mått: 2.5x5.6x7.6mm
 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Hardware
  Interface
  DVI
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 125-0353
HDMI EDID-emulator
380 SEK exkl. moms