Meny

Best.nr 190-4059

8x c13 Intelligent strömlist med mätning och display

Strömlister från Raritan ger dig kontroll och uppfyller högt ställda säkerhetskrav. Att fjärrmässigt slå av strömmen på enskilda uttag eller hela listen eller massor av lister samtidigt, i grupp eller enskilt hör till basfunktionaliteten. Det gör också strömmätning, men i motsats till andra fjärrströmbrytare har du här också möjlighet att avläsa strömförbrukningen på varje enskilt uttag och ackumulerat på hela listen. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
8 450 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Allmän information

  Strömlister från Raritan ger dig kontroll över strömuttag och strömförbrukning och uppfyller högt ställda säkerhetskrav. Samtidigt som de kan användas en och en helt fristående kan de också integreras helt och hållet i Raritans familj av KVM-switchar såsom Dominion-serien samt CommandCenter Secure Gateway.

  På detta vis får du genom ett enda gränssnitt tillgång till alla fysiska portar i servern. Därmed slipper du risken att förväxla portar i KVM-switchen med portar i strömlisten och på så sätt orsaka strömavbrott på "fel" server.

  Möjlighet att gruppera uttag så att utrustning med dubbla kraftaggregat kan slås av och på med ett kommando.

  Mät strömmen individuellt på varje uttag och i hela listen

  Att fjärrmässigt slå av strömmen på enskilda uttag eller hela listen eller massor av lister samtidigt, i grupp eller enskilt hör till basfunktionaliteten. Det gör också strömmätning, men i motsats till andra fjärrströmbrytare har du här också möjlighet att avläsa strömförbrukningen på varje enskilt uttag och ackumulerat på hela listen.

  Som hosting-företag händer det ju att flera företag delar på ett rack och med uppgift om strömförbrukningen per uttag kan du plötsligt differentiera prissättningen baserat också på förbrukning.

  För den egna datahallen blir uppgiften om förbrukningen nog så viktig för dimensionering av reservkraft och som "vakt" mot överbelastning. Varning per epost eller via SNMP talar om när givna gränsvärden överskrids. Värdena avläses antingen direkt på strömlistens display, webb browser, SNMP, Telnet/SSH eller via RS232.

  Övervakning och säkerhet i en klass för sig

  Inte ens med hundratals PDU'er blir övervakningen ett bekymmer. Tillsammans med Dominion SX, eller CommandCenter samlar du alla lister i större grupper och kan då dra nytta av globala inställningar med en enda inloggningspunkt, ett enda ställe att göra säkerhetsinställningarna, ett ställa att utföra uppgraderingar från.

  Säkerheten är väl tillgodosedd med stöd för 256 bitars AES-kryptering, SSL, autentisering via standardprotokoll som LDAP/S, RADIUS, Active Directory. Genom anslutning till Raritan KVM finns utökade autentiseringsmöjligheter via TACACS+, Kerberos och SecureID.

  Det finns ett stort utbud av många olika modeller från denna tillverkare som inte är listade nedan, kontakta oss gärna så hjälper vi till att ta fram mer information.

 • Teknisk specifikation

  Uttagstyp
  C13
  Matningskontakt
  C20
  Montering av PDU
  19"
  Montagebyglar
  Inverse Style
  Spänning(in)
  230v
  Ström(in)
  16A
  Antal Uttag *
  8
  Effektmätning
  Ja - Per uttag
  Sekventiell tillslag
  Ja
  Brytare
  Nej
  Säkring
  Nej

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20113206
Utomhuskapsling för grendosa, svart
293 SEK exkl. moms