Meny

Best.nr 121-2036

10/100Mbps PoE till Lightning iPad/iPhone 2,4A

Strömförsörj iPhone eller iPad eller andra enheter med Lightning-kontakt via PoE istället för separat nätadapter. Vår smarta PoE-splitter ger dig 5V-matning på Lightning från ett RJ45-uttag med PoE. Därmed kan du få säker central strömförsörjning till alla enheter och slipper förlita dig på enskilda nätadaptrar. Läs mer

Lagerstatus 38 st
Leveranstid 1-2 dagar
228 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Strömförsörj iPhone eller iPad eller andra enheter med Lightning-kontakt via PoE istället för separat nätadapter. Vår smarta PoE-splitter ger dig 5V-matning på Lightning från ett RJ45-uttag med PoE. Därmed kan du få säker central strömförsörjning till alla enheter och slipper förlita dig på enskilda nätadaptrar.

  Central matning och kontroll via PoE

  Nu kan du driftsäkra och centralt styra små praktiska tillbehör som USB-hubbar och vilka andra mini USB-produkter som helst upp till 12 watt (5V/2,4A). Med centralt distribuerad strömförsörjning iställer för enskilda små lokala nätadaptrar blir det enkelt att få batteribackup. Har du dessutom en smart PoE-switch kan du dra nytta av styrnings- och schemaläggnings-funktioner som förstärker stabilitet och kontroll.

  Allt med Lightning upp till 2,4 ampere

  Splittern passar alla Apple-produkter med Lightning förutsatt att effekten på 2,4A räcker till för att driva enheten. Splittern är försedd med två korta (21cm) kablar; en med Lightning och en med RJ45 hane för efterliggande nätverksutrustning (10/100Mbps). Du behöver en vanlig patchkabel för att ansluta splittern till switchen eller vägguttaget.

 • Teknisk specifikation

  Model PoE
  Splitter
  Power
  802.3af
  Environment PoE
  Indoor
  Attributes PoE
  Lightning

Alternativ till denna produkt