Meny

Best.nr 16-8440

Moduluppbyggda Strömlister

Nu har du själv möjlighet att bygga ihop en strömlist, precis som du själv vill ha den, tack vare de flexibla modulerna. Börja med en tom skena och bestycka den efter det aktuella behovet. Skenorna finns i flera längder för olika antal moduler och effekt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
2 630 SEK
 • Teknisk specifikation

  Outlet
  Moduluppbyggd
  Inlet
  Blåhandske
 • Produktbeskrivning

  Nu har du själv möjlighet att bygga ihop en strömlist, precis som du själv vill ha den, tack vare de flexibla modulerna. Börja med en tom skena och bestycka den efter det aktuella behovet och skulle det ändras över tiden är den lätt att förändra. Skenorna finns i flera längder för olika antal moduler och effekt.

  Hot swap för snabba förändringar i drift

  Hot swap-funktionen gör att du slipper stänga ner alla anslutna förbrukare bara för att installera en ny modul. Det blir också enklare att låta strömlisten växa i takt med verksamheten. För hosting-företaget kan det vara praktiskt att standardbestycka alla rack med en tom skena och expandera med rätt moduler i den takt som utrustningen tillkommer i racket. Då riskerar man inte att få fel blandning av C13, C19 eller Schuko. 

  Skena med plats för upp till 6st olika moduler/uttag. De 3st olika chassi modellerna finns i ett grundutförande för 230V 16A, kompletterat med de lite avancerade modellerna med antingen Amperemeter och säkringsbrytare samt med IP-interface för fjärravläsning. De utbytbara uttagsmodulerna finns i 3 utföranden, 4Xc19 uttag, 4x schuko uttag samt med 5xC13.

Alternativ till denna produkt