Meny

Best.nr 116-8800

Låsbara strömlister - Med IEC Lock sitter kabeln fast!

Den populära låsbara strömkabeln har nu fått sin motsvarighet i en strömlist med samma teknik. Med ett lås också i strömlisten kan du säkra bägge ändar och slipper riskera oavsiktliga strömavbrott. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
601 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Den populära låsbara strömkabeln har nu fått sin motsvarighet i en strömlist med samma teknik. Med ett lås också i strömlisten kan du säkra bägge ändar och slipper riskera oavsiktliga strömavbrott som ofta orsakas av att man kommer åt en kabel av misstag när service utförs i ett rack. Listen är universell och låser fast alla kablar oavsett fabrikat, men om du använder våra låsbara kablar tillsammans med listen, säkrar du också den ände som sitter i utrustningen.

  Smart och enkel teknik

  Den patenterade låsningens princip bygger på att kontaktstiftet i mötande kabel kilas fast likt stolpskorna som teleteknikerna förr i tiden använde för att ta sig upp i telefonstolpen. För att lossa kabeln trycks den fjädrande knappen in och kabel är lösgjord. För att ansluta kabeln gör du precis som vanligt, trycker bara in den i kontakten. Enheterna tar endast en höjdenhet (HE) i racket och är försedda med 2 m anslutningskabel.

  Var den passar? Överallt där priset för att slippa smärtan av ett oavsiktligt strömavbrott är värt mer än några hundralappar.

 • Teknisk specifikation

  Outlet
  C13
  Inlet
  C14
  Mount PDU
  19"

Alternativ till denna produkt

 
Den låsbara kontakten är universell och passar alla hane-kontakter oavsett i vilken produkt de sitter. Det gör det enkelt uppgradera befintliga installationer med en ny säkrare strömförsörjning utan annat besvär än att byta ut strömkabeln.
105 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ersätt den vanliga C13 apparatkontakten med en IEC Lock+ låsbar och eftermonterbar version så slipper du drabbas av strömavbrott orsakade av glapp eller oaktsamhet.
54,10 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter