Meny

Best.nr 116-8800

Låsbara strömlister - Med IEC Lock sitter kabeln fast!

Den populära låsbara strömkabeln har nu fått sin motsvarighet i en strömlist med samma teknik. Med ett lås också i strömlisten kan du säkra bägge ändar och slipper riskera oavsiktliga strömavbrott. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
595 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Outlet
  C13
  Inlet
  C14
 • Produktbeskrivning

  Den populära låsbara strömkabeln har nu fått sin motsvarighet i en strömlist med samma teknik. Med ett lås också i strömlisten kan du säkra bägge ändar och slipper riskera oavsiktliga strömavbrott som ofta orsakas av att man kommer åt en kabel av misstag när service utförs i ett rack. Listen är universell och låser fast alla kablar oavsett fabrikat, men om du använder våra låsbara kablar tillsammans med listen, säkrar du också den ände som sitter i utrustningen.

  Smart och enkel teknik

  Den patenterade låsningens princip bygger på att kontaktstiftet i mötande kabel kilas fast likt stolpskorna som teleteknikerna förr i tiden använde för att ta sig upp i telefonstolpen. För att lossa kabeln trycks den fjädrande knappen in och kabel är lösgjord. För att ansluta kabeln gör du precis som vanligt, trycker bara in den i kontakten. Enheterna tar endast en höjdenhet (HE) i racket och är försedda med 2 m anslutningskabel.

  Var den passar? Överallt där priset för att slippa smärtan av ett oavsiktligt strömavbrott är värt mer än några hundralappar.

Alternativ till denna produkt

 
Den låsbara kontakten är universell och passar alla hane-kontakter oavsett i vilken produkt de sitter. Det gör det enkelt uppgradera befintliga installationer med en ny säkrare strömförsörjning utan annat besvär än att byta ut strömkabeln.
110 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ersätt den vanliga C13 apparatkontakten med en IEC Lock+ låsbar och eftermonterbar version så slipper du drabbas av strömavbrott orsakade av glapp eller oaktsamhet.
56,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter