Meny

Best.nr 16-8800

Låsbara strömlister - Med IEC Lock sitter kabeln fast!

Den populära låsbara strömkabeln har nu fått sin motsvarighet i en strömlist med samma teknik. Med ett lås också i strömlisten kan du säkra bägge ändar och slipper riskera oavsiktliga strömavbrott. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
 • Teknisk specifikation

  Outlet
  6xIEC320-C13
  Inlet
  1xIEC320-C14. 10A
  Mount PDU
  19"
 • Produktbeskrivning

  Den populära låsbara strömkabeln har nu fått sin motsvarighet i en strömlist med samma teknik. Med ett lås också i strömlisten kan du säkra bägge ändar och slipper riskera oavsiktliga strömavbrott som ofta orsakas av att man kommer åt en kabel av misstag när service utförs i ett rack. Listen är universell och låser fast alla kablar oavsett fabrikat, men om du använder våra låsbara kablar tillsammans med listen, säkrar du också den ände som sitter i utrustningen.

  Smart och enkel teknik

  Den patenterade låsningens princip bygger på att kontaktstiftet i mötande kabel kilas fast likt stolpskorna som teleteknikerna förr i tiden använde för att ta sig upp i telefonstolpen. För att lossa kabeln trycks den fjädrande knappen in och kabel är lösgjord. För att ansluta kabeln gör du precis som vanligt, trycker bara in den i kontakten. Enheterna tar endast en höjdenhet (HE) i racket och är försedda med 2 m anslutningskabel.

  Var den passar? Överallt där priset för att slippa smärtan av ett oavsiktligt strömavbrott är värt mer än några hundralappar.

Alternativ till denna produkt