Meny

Best.nr 116-0840

Fjärrstyrda strömlister med nätverksanslutning

Fjärrstyrda eluttag är en smart lösning för nätverksanslutna utrustningar. Genom att surfa in direkt på uttaget kan du på ett enkelt sätt slå av och på utrustningar, oavsett var de befinner sig. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
8 700 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  Best.nr116-0849
  817 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  Fjärrstyrda eluttag är en smart lösning för nätverksanslutna utrustningar. Genom att surfa in direkt på uttaget kan du på ett enkelt sätt slå av och på utrustningar, oavsett var de befinner sig. Du bara klickar på den knapp som hör till repektive eluttag. ePowerSwitch har integrerade fästvinklar för att monteras direkt i 19"-skåp eller på vägg.

  Upp till fyra uttag kan slås av och på

  Fyra olika 230 V-uttag kan individuellt slås av och på, där varje uttag kan namnges för att underlätta igenkänning. Behövs fler uttag kopplar man bara in fler ePowerSwitch.

  Hög säkerhet med lösenord

  Du anger ett lösenord för hela listen eller individuellt för varje uttag. Det gör det enkelt att i t ex serverhotell tilldela en kund ett "privat" uttag fastän det sitter i samma list som övriga uttag. Max effektuttag 2300 W (10 A).

  Ny version med pingande funktionsvakt

  Förutom de funktioner som beskrivits här ovan, kan du nu få en helt automatisk omstart av utrustningen när den slutat fungera. ePowerSwitch Guard kan utomatiskt pinga utrustningen och i det fall den inte svarar, slår strömmatningen ifrån. Kort därefter slår den automatiskt till igen och har på så sätt bootat om utrustningen. En idealisk lösning för obemannade och otillgängliga utrustningar.

  • Idealisk för att "boota" om servrar på avstånd
  • Enkelt handhavande via standardbrowser
  • Snabb konfiguration
  • 19"-montage

Alternativ till denna produkt