Meny

Best.nr 116-8406

Strömlist med ampere- och voltmätare

Ny version som visar både spänning och aktuell strömförbrukning. Larm via ljud vid maxbelastning. 3 fas modellen visar aktuell information för varje fas. Många varianter med uttag för både stående och liggande montage med olika anslutningar mot befintlig strömförsörjning. Enheterna tar endast en höjdenhet (HE) i racket och är försedda med 2 m anslutningskabel där inte annat anges. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 9 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 070 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Ett urval av strömlister med uttag för både stående och liggande montage med olika anslutningar mot befintlig strömförsörjning. Enheterna tar endast en höjdenhet (HE) i racket och är försedda med 2 m anslutningskabel där inte annat anges.

  Med amperemeter vet du vad utrustningen drar

  Som litet hostingföretag får du rudimentär koll på vad kundens utrustning drar och har manuellt underlag för att debitera kunder också efter utrustningens strömförbrukning. Driftar man sin egen datahall kan det vara nog så viktigt att veta vilken strömförbrukningen är, inte minst vid val av UPS eller så att man inte överbelastar den.

  Mätaren har LCD-display och tryckknapp för att stega igenom de olika menyerna. Även larmfunktionen styrs med knappen och är den påslagen får du en ljudsignal om antingen ström eller spänning över/understiger fasta värden som beror på den aktuella strömlistens effekt; 10A för C13, 16A för C19, Schuko samt 16A blåhandske och till suist 32A för antingen 32A blåhandske eller 32A 3-fas.

  • Tydlig LCD-display som visar volt och ampere totalt för hela strömlisten
  • Larmfunktion vid över/underskridande av fasta värden/intervall
  • Prisvärd lösning för att minska risken att överbelasta en UPS eller efterliggande säkring
  • Enkelt att få kundanpassat, hör av dig till oss

   

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Outlet
  Schuko
  Inlet
  Schuko
  Mount PDU
  19"
  Spänning(in)
  230V
  Ström(in)
  16A
  Antal Uttag
  6
  Metered Power Consumption
  Ja
 • Dokument

Alternativ till denna produkt