Meny

Best.nr 137-0370

UPS för DIN-montage

Säkra dina industriella system med DIN-monterbar avbrottsfri kraft. Det kompakta utförandet ger dig hög kapacitet utan att ta för mycket plats på skenan. En kommunikationsport ser till att efterliggande system och övervakning kan informeras om status för strömförsörjningen för eventuell åtgärd. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
5 590 SEK exkl. moms
 • Lär dig mer

 • Produktbeskrivning

  UPS:en har anslutningarna praktiskt orienterade på fronten, så att installatören lätt kommer åt skruvplintarna. 

  Li-ion för max kapacitet och livslängd

  Standardmodellen har traditionella blybatterier, men för minimal vikt och maximalt antal laddningscykler finns en specialmodell med Litium-batterier att tillgå. Litium-batterierna utmärker sig främst genom att de tål maximal urladdning, man har alltså tillgång till batteriets hela kapacitet att jämföra med 60-70% för blybatterier. Vidare har du cirka 10ggr fler laddningscykler eller 10ggr längre livslängd, ca 2500 mot drygt 200. Använd Litium-modellen i särskilt utsatta miljöer med många i och urladdningar eller där underhåll som batteribyte måste begränsas.

  • Mått: 250x135x115mm
  • Övervakningsport RS484
  • Mjukvara för kontroll via PC
  • Li-ion batteri för max livslängd
  • Ljudlarm för avbrott och låg batterispänning

  Specialversion finns för NFPA 75. Det är en brandklassning som kräver att all strömförsörjning till efterliggande last kan slås av med en manuell brytare. En sorts "nödstopp" för UPS:en som skyddar personer mot att utsättas för högspänning. Hör av dig till oss om du skulle vilja veta mer om den versionen.

Alternativ till denna produkt

Best.nr119-0380
UPS för 12V produkter. Larmar via relä vid strömbortfall
1 560 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med en smidig silverväska på endast 17kg har du enkelt tillgång till rejält med batterikraft var du än befinner dig. "Lysande" lösning när du inte kan komma åt det vanliga elnätet. Domestic Back-up Power System kraftfulla batteri har fantastisk prestanda när det gäller snabb uppladdning och hållbarhet.
31 850 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter