Meny

Best.nr 37-0260

On Line UPS för din viktigaste och känsligaste utrustning

Dialog Plus från Riello är en kraftfull online UPS som skyddar mot alla förekommande störningar på elnätet och är ämnad att skydda mycket kritisk last som fileservers, mindre datorrum, larmsystem och annan känslig elektronik. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 070 SEK
 • Tillbehör

 • Produktbeskrivning

  Dialog Plus från Riello är en kraftfull online UPS som skyddar mot alla förekommande störningar på elnätet och är ämnad att skydda mycket kritisk last som fileservers, mindre datorrum, larmsystem och annan känslig elektronik. I Dialog Plus är in- och utspänning helt separerade och anslutna enheter får sin ström från batterierna oavsett vad som händer på elnätet. Detta ger alltid det bästa skyddet, men på bekostnad av lite kortare livslängd på batterier. Du får räkna med att byta efter 3-4 år medan ett "Line Interactive" ofta klarar sig 5-6 år.

  Bypass när batterier går tomma

  När strömmen kommer tillbaka efter ett längre avbrott där batterierna har hunnit gå tomma kommer en vanlig UPS inte att gå igång förrän du slår på den igen. Med bypass-funktionen ser Dialog Plus till att frånkoppla sin egen elektronik när batterierna tar slut eller ett allvarligt fel inträffar. Därmed riskerar du inte att din utrustning blir utan ström fastän elnätet börjat fungera igen.

  Avancerad batteriövervakning för maximal livslängd

  Via PowerShield-programvaran ser du alla UPS:ens viktiga data samlade på ett visuellt sätt i det grafiska gränssnittet. Men också displayen ger tillgång till nödvänding information, där exempelvis larm om batteristatus och uppmaning om batteribyte kan avläsas. Programvaran innehåller också funktioner för nedstängning av serverapplikationer för Windows, Linux, Unix och Mac.

  Programvara till våra UPS:er finns att ladda ner från vår UPS tillverkare. Programvaran finner du här!

  Där finner du också beräkningsmotor. 

Alternativ till denna produkt