Meny

Best.nr 37-0230

Line Interactive UPS för servers och kritisk utrustning

Dialog Vision är en smidig UPS-serie med äkta sinusvåg för kritiska nätverkslösningar, framtagen för att hantera strömavbrott, störningar och spänningsvariationer på elnätet och garanterar en hög tillgänglighet även om elnätets kvalitet är mycket dålig. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 070 SEK
 • Produktbeskrivning

  Dialog Vision är en smidig UPS-serie med äkta sinusvåg för kritiska nätverkslösningar, framtagen för att hantera strömavbrott, störningar och spänningsvariationer på elnätet och garanterar en hög tillgänglighet även om elnätets kvalitet är mycket dålig. Dialog Vision är en Line-interactive UPS som finns i tre utföranden: Tower (DVT), Rack (DVR) och en kombinerad modell (DVD) för både Tower och Rack montage.

  Automatisk nivåreglering skyddar mot spänningsvariationer

  Dialog Vision har automatisk spänningsreglering (AVR) som gör att enheten även klarar av långsammare förändringar av spänningsnivån, som vid överbelastningar och onormalt strömuttag. Enheterna är avsedda främst för servers och datorsystem, men tack vara sinusvågen går den utmärkt att använda till larmsystem och annan utrustning som saknar switchat kraftaggregat.

  Lätt och säkert att byta batterier i drift

  Behöver batterierna bytas efter några år, kan detta göras utan specialistkompetens. Lätt åtkomliga från framsidan, drar du bara ut de gamla och skjuter in de nya, utan att enheten behöver slås av. Snabbt och enkelt utan störning av driften!

  Lågprioriterat uttag maximerar reservtiden för den mest kritiska utrustnigen

  Ett av uttagen i enheten har lägre prioritet än de övriga. Detta innebär att vid ett strömavbrott bortkopplas detta uttag när batterikapaciteten blivit pass låg att det är fara för tomkörning. Detta ger den mest kritiska utrustningen ytterligare några minuters reservtid.

  Avancerad batteriövervakning för maximal livslängd

  Via PowerShield-programvaran ser du alla UPS:ens viktiga data samlade på ett visuellt sätt i det grafiska gränssnittet. Men också displayen ger tillgång till nödvänding information, där exempelvis larm om batteristatus och uppmaning om batteribyte kan avläsas. Ca 10 minuters reservtid erhålles vid normal last.

  Programvara till våra UPS:er finns att ladda ner från vår UPS tillverkaren. Programvaran finner du här!

  Där finner du också beräkningsmotor. 

Alternativ till denna produkt