Meny

Best.nr 37-0200

Line Interactive UPS för kontor och hem

I-Dialog från Riello är en enklare batteribackup avsedd att skydda datorer och annan känslig elektronik mot störningar och strömavbrott på elnätet. Enheterna har 4 st jordade 230 V uttag (37-0208 & 10 har även 2 st uttag för skydd mot spikar och transienter). Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Produktbeskrivning

  I-Dialog från Riello är en enklare batteribackup avsedd att skydda datorer och annan känslig elektronik mot störningar och strömavbrott på elnätet. Enheterna har 4 st jordade 230 V uttag (37-0208 & 10 har även 2 st uttag för skydd mot spikar och transienter). Till skillnad från de enklare s k "off-line aggregaten" slipper du det korta strömavbrott, på några enstaka millisekunder, som uppstår när batteridriften kopplas in. Du får också bättre verkningsgrad än med de betydligt dyrare "on-line aggregaten" och som en konsekvens av det också längre livslängd på batterierna. 

  Om bara det bästa är gott nog, är det fortfarande on-line som gäller. Men vid en pris/prestanda jämförelse sticker en I-Dialog ut som ett synnerligen prisvärt alternativ.

  Stöd för automatisk nedtagning och display för batteriernas status

  I-Dialog Plus (37-0206/8/10) har dessutom åskskydd för modem/tele samt display som visar uttagen last och batteriernas kapacitet. USB-port finns för kommunikation och övervakning via programvaran PowerShield³ som kostnadsfritt kan laddas ner från Internet. Programvaran är Microsoft certifierad. Ca 10 minuters reservtid erhålls vid normal last.

  Programvara till våra UPS:er finns att ladda ner från vår UPS tillverkaren. Programvaran finner du här!

  Där finner du också beräkningsmotor. 

Alternativ till denna produkt