Meny

Best.nr 20100279

Line Interactive UPS för kontor och hemanvändare

En Line Interactive UPS, i skiktet mellan en enklare Standby UPS och en mer avancerad Online UPS. En bra lösning för att skydda persondatorer gentemot olika strömproblem. De olika modellerna kan fås med antingen Schuko- eller IEC-uttag Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 360 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  FP-serien är en så kallad Line Interactive UPS, en bra lösning för att skydda persondatorer gentemot olika strömproblem. De ger ett omfattande skydd i ett litet och ekonomiskt paket. Inte enbart erbjuder de omfattande skydd mot strömspikar och transienter, utan de tillhandahåller även ren och jämn spänning via en inbyggd AVR-stabilisering. Enheten kommer fortsätta att ge ren och stabil ström till alla anslutna enheter samtidigt som den integrerade mikroprocessorn garanterar hög tillförlitlighet. En Line Interactive UPS är perfekt för hem- eller småföretagarapplikationer. Åskskydd.

  Funktioner

  • Välj mellan schuko- och IEC-uttag under varianter
  • Kompakt storlek
  • Utmärkt microprocessor-kontroll garanterar hög tillförlitlighet
  • ”Boost and buck AVR” för stabil spänning
  • Automatisk återstart när elnätet återvänder
  • Simulerad sinuskurva
  • Off-mode-laddning
  • Kallstartsförmåga
  • Generator-kompatibilitet (tillval)

  Läs mer om olika UPS-modellers kapacitet och funktioner i denna jämförelseguide (PDF) Kontakt oss för pris och leveranstid om modellen ej finns upplagd på hemsidan.

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Två enfas online UPSer med en kapacitet på 6 respektive 10kVA, med en utgående effektfaktor (OPF) på 1. Dessa UPS-modeller i Clippers-serien kan placeras både stående och liggande för bästa utnyttjande av utrymmet. Enheterna måste kompletteras med externa batterier!
25 000 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Champ är en UPS-serie med ett brett stöd för inkommande spänning, sann två-transformering och en utgående effektfaktor på 0.9. Den är kompakt i sin design och har Mikroprocessor-kontroll för optimerad tillförlitlighet. Champ-serien finns som stående tornmodeller och liggande rackmodeller
4 360 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
De vridbara UPS-modellerna i Eufo-serien kan både placeras stående och liggande. De har en kapacitet från 1.1kVA till 3.0kVA och har inbyggda skyddsfunktioner mot störningar, strömavbrott, överspänning, spikar, transienter och spänningsbortfall
6 290 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Kompakt Standby UPS i två olika storlekar, 600/800 VA, är en enklare batteribackup som ger pålitligt strömskydd för elektronik och datorer i hemmet.
1 360 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Säkra dina industriella system med DIN-monterbar avbrottsfri kraft. Det kompakta utförandet ger dig hög kapacitet utan att ta för mycket plats på skenan. En kommunikationsport ser till att efterliggande system och övervakning kan informeras om status för strömförsörjningen för eventuell åtgärd.
7 850 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter