Meny

Best.nr 20113149

19" Åsk & transientskydd med RJ45, stödjer POE

Skydda dina nätverksanslutna enheter med detta transient och åskskydd för RJ45. Enheten stödjer upp till 1GB/s överföringshastighet och kan hantera POE trafik. Enheten jordas mot en säker jordpunkt och därefter ansluts Ethernet kablage. Detta skydd monteras i 19" rack och har 24 in och utgångar d.v.s. man kan säkra av upp till 24 kablar. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
5 110 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  För att skydda datautrustning för överslag, transienter och blixtnedslag används två jordade moduler, A och B. A-modulen installeras i serverrummet och B-modulen så nära ändutrustningen som möjligt. Enheten är CAT 6 och stödjer upp till 1GBit/s.

  Denna enhet har 24 ingångar och 24 utgångar och är avsedd att monteras i 19" rack. En bra placering är att ersätta patchpanelen i racket med denna enhet.

  Enheterna har även stöd för POE villket gör att enheten kan användas i alla typer av RJ45-installationer  

  För att få ett fullgott skydd skall en B-modul installeras i anknytning till den pereferienhet man önskar skydda.

  B-modellen skall monteras så nära den enhet man vill skydda utanför sitt serverrum och kan sedan jordas mot exempelvis den enhet man vill skydda. Det är dock viktigt att jordkabeln ansluts mot en skyddsjord. I det fall att enheten man önskar skydda har en jordkontakt så kan man utrnytta den. I annat fall så behöver en seperat jordkabel dras från B-modellen.

  Direktroniks Transientskydd för RJ45 är designade för nätverkskommunikation enligt IEC 61643-21/ GB 18802.21.

 • Tillbehör

 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt