Meny

Best.nr 125-8216

Brytarstyrt tangentbords/mus/joystick med digitala utgångar

Med hjälp av digitala in- och utgångar kan du styra vilka datordrivna processer som helst. Den hockeypuck-stora USB-enheten erbjuder fjorton digitala ingångar, som var och en kan användas för att skicka tangentbords- eller muskommandon istället för det vanliga tangentbordet eller musen. Perfekt för att bygga kontrollpaneler eller låta yttre larm och händelser skapa instruktioner till en dator. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
2 080 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  På varje ingång kan du lagra allt från enstaka tangenttryckningar till nästan ändlösa makron och kombinationer av tangent och muskommandon. Allt lagrat lokalt i enheten, så att man slipper drivrutiner i datorn. En mjukvara hjälper till med den programmeringen, men när väl detta är klart är enheten självgående.

  Den har tolv av sina digitala ingångar representerade i en HD15-kontakt och två i form av 3,5mm DC-kontakter. HD15-kontakten möjliggör en gemensam kabel vilket ger en totalt sett smidigare lösning om input-enheterna sitter en bit från huvudenheten. HD15 är också anslutningen mot de industriella knappsatserna från samma tillverkare. DC-kontakterna passar bäst till input-enheter i direkt anslutning the huvudenheten. De digitala utgångarna finns också de på egna stift i HD15-kontakten.

  Ovan: Styrning av CNC-maskin

  En idealisk rösning för att bygga effektiva processer utan krav på manuell inmatning av tangent eller mus. Passar också i smutsligare miljöer där varken dator eller tangentbord och möss ger långlivad funktionalitet. Även för muséer eller andra tillfällen då man vill skapa interaktiva system där man vill att en enda knapptryckning skall motsvara en lång rad kommandon.

  • 12+2 digitala in 2 digitala ut
  • Kompatibel med vMix-kommandotolk
  • Utvecklarpaket (SDK) för Windows, OS X, Linux och Android

  Nedan: Röstningsförfarande i jury-situation

   

   

 • Tillbehör

  1 760 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  827 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  888 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Dokument

Alternativ till denna produkt