Meny

Best.nr 125-8055

Vattentät mus IP68

Vattentät (IP68) och kemikalieresistent passar MightyMouse mycket bra i de flesta miljöer inom sjukvård, livsmedelsindustri och övriga industriella tillämpningar. Det är en fullstor 5-knappars-mus med höger-/vänster-klick och scroll, precis som vilken vanlig mus som helst. Den helgjutna silikonytan är helt tät vilket gör musen nedsänkbar i vatten för rengöring. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 630 SEK exkl. moms
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  vattentätt tangentbord

  Vattentät (IP68) och kemikalieresistent passar MightyMouse mycket bra i de flesta miljöer inom sjukvård, livsmedelsindustri och övriga industriella tillämpningar. Det är en fullstor 5-knappars-mus med höger-/vänster-klick och scroll, precis som vilken vanlig mus som helst. Den helgjutna silikonytan är helt tät vilket gör musen nedsänkbar i vatten för rengöring.

  vattentät mus

  Desinficerbar för medicinsk använding

  Vi rekommenderar att du väljer den vita modellen om musen skall användas i medicinska eller kliniska tillämpningar. Vit gör spill och biologisk kontaminering lättare att se. Eftersom den också är kemikalieresistent så kan den desinficeras med standard rengöringsmedel och desinfektionsmedel som alkohol och även med 10% inblanding av blekmedel.

  magnetisk mus

  Inbyggd magnet håller musen på plats

  Versionen med inbyggd magnet ser till att musen inte halkar av en yta som rör på sig. Inom sjukvård och industri har man inte sällan datorn på en vagn som man drar runt i lokalen eller på en uppfällbar skiva. Magneten ser till att musen halkar inte halkar av.

  • Storlek: 125 x 63 x 34 mm
  • Vikt: 142 g
  • Kapsling: IP 68
  • Kabellängd: 1.83 m
  • Anslutning: USB
  • Brukstemperatur: 0° to 70°C
  • Material: Silikongummi, 100% Latexfri

Alternativ till denna produkt

 
Vattentät (IP68) och kemikalieresistent passar den lilla och ergomomiskt utformade Petite Mouse mycket bra i de flesta miljöer inom sjukvård, livsmedelsindustri och övriga industriella tillämpningar. Det är en 5-knapparsmus med höger-/vänster-klick och scroll, precis som vilken vanlig mus som helst, men något mindre till storleken. Den helgjutna silikonytan är helt tät vilket gör musen nedsänkbar i vatten för rengöring.
1 630 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
CoolOne är vattentäta produkter främst avsedda för krävande miljöer inom sjukvård, laboratorier och livsmedelsindustri. De är klassade enligt IP68 och motsvarar högt ställda hygieniska krav. Ytan tål rengöring med både alkohol och blekande rengöringsmedel vilket underlättar rengöring och desinficering.
2 760 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter