Meny

Best.nr 125-8205

124 tangenter och reglage som oprimerar din applikation

124 programmerbara tangenter och ett analogt reglage ger dig effektiva genvägar i din programvara. Reglaget blir speciellt värdefullt inom videoredigering, post production, studio, VFX, teatrar, event, live-produktion etc där du mjukt vill växla mellan olika kameror, ljusramper eller liknande. Tangent-layouten kan enkelt göras personlig genom att ersätta vissa tangenter med distanser (blanks) och på så sätt skapa ett lättnavigerat tangentbord med funktionerna indelade i intuitiva zoner. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
11 660 SEK exkl. moms
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  124 programmerbara tangenter och ett analogt reglage ger dig effektiva genvägar i din programvara. Reglaget blir speciellt värdefullt inom videoredigering, post production, studio, VFX, teatrar, event, live-produktion etc där du mjukt vill växla mellan olika kameror, ljusramper eller liknande. Tangent-layouten kan enkelt göras personlig genom att ersätta vissa tangenter med distanser (blanks) och på så sätt skapa ett lättnavigerat tangentbord med funktionerna indelade i intuitiva zoner.  

  X-keys XKE-124 T-bar ger dig nästan obegränsade programmeringsmöjligheter i både PC och MAC, Tangenterna kan lätt kastas om, förstoras eller tas bort för att skapa den design som passar din tillämpning. Varje tangent har transparenta toppar med lock där egna funktionssymboler ligger väl synliga och skyddade mot nötning.

  Vidare kan tangenterena bakgrundsbelysas med rött eller blått individuellt per tangent för ge tillförlitlit navigering mellan funktionerna också i mörker. För lite större projekt (minst 10-tal) kan tangenterna beställas med gjutna eller tryckta symboler i önskade färger där tangenterna är "färdigmöblerade" så att man slipper konfigurera dem för varje tangentbord. Hör av dig till oss för alternativ.

  Låt tangenterna göra jobbet 

  De flesta av oss repeterar ord och fraser många gånger varje dag. Oavsett om du redigerar, programmerar eller kontorsarbetar - med ett programmerbart tangentbord sparar du massor av tid och minskar risken för förslitningsskador.

  Så här bygger du X-Keys video-layout (best.nr: 125-8208)

  Specialversion för Blackmagic

  Med drivrutin från Justmacros kan tangentbordet göras helt kompatibelt med Blackmagic ATEM-produkter och blir ett mycket prisvärt alternativ till ordiginalprodukten. Videon nedan visar hur det går till:

  Genuin support för vMix

  För användare av vMix är det ännu enklare eftersom kompatibilitet mot flera av X-keys produkter redan finns inbyggt i mjukvaran. Anslut bara tangentbordet till USB-porten och vMix kommer att känna igen det direkt. Kika på denna tutorial för mer information

  Utvecklingspaket för egna specialanpassningar

  Ett kraftfullt Software Development Kit (SDK) finns för den som önskar gifta ihop tangentbordet med sin egen applikation. Detta inkluderar också möjligheten att få tangentbordet att agera mjukvarulås för att knyta din programvara till just din uppsättning tangentbord. Observera att det speciella reglaget på X-keys XKE-124 T-bar kräver integration för att användas. Detta för att det inte finns någon standadiserad tolkning av reglagets många olika lägen. Justmacros som nämns ovan har redan utvecklat drivers till Blackmagic ATEM samt DT Labs Playback Pro+ och fler följer. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med integration.

  windows

  LinuxAndroid

Alternativ till denna produkt

 
60 eller 80 universella tangenter med nästan obegränsade programmeringsmöjligheter, hård- och/eller mjukvarumässigt, gör XK60/80 till ett synnerligen mångsidigt tangentbord. Det har ett tåligt yttre med mjuka kanter som skyddar mot stötar och fall.
3 560 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
X-Keys XK-12 är kompakt med nästan obegränsade programmeringsmöjligheter och med tangenter i kombination med joystick, ratt och musplatta. De har ett tåligt yttre med mjuka kanter som skyddar mot stötar och fall. Tangenterna kan lätt kastas om, förstoras eller tas bort för att skapa den design som passar din tillämpning.
4 370 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
X-Key Stick är en extra tangentrad som enkelt sätts fast ovanför F-tangenterna på tangentbordet eller direkt på en monitor. De 16 extra tangenterna är individuellt programmerbara och kan tillsammans innehålla upp till 1048 tecken.
1 780 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter