Meny

Best.nr 112-7000

Serverhiss - manuell truck för datahallen

ServerLIFT SL-350X är den manuella trucken för datacentret, som bekvämt och riskfritt tar servrar och utrustning från lastkaj till rack. En precisionshiss med vev lyfter utrustning till rätt höjd så att du med händerna fria kan säkra den i racket. Investera i Serverlift för god ergonomi och optimalt säker hantering i datacentret. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
120 020 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Att flytta 2U och 4U-servrar in och ut ur rack blir förr eller senare en belastning för såväl individen som effektiviteten. ServerLIFT SL-350X byggdes med detta i åtanke och erbjuder en intuitiv och lättanvänd lösning för hantering av IT-hårdvara. Den kraftfulla handveven har bra utväxling och gör det enkelt att lfsta IT-utrustning som väger upp till 160kg. 

  ServerLIFT hylla

  Stadig plattform och rullhylla möter racket exakt

  Plattformen i stål håller utrustningen stadigt och ett säkerhetsband kan användas för att säkra den för vibrationer under transport. Väl framme vid racket vevar du upp hyllan till exakt rätt höjd. Hyllan kan nu skjutas mot rackets front (+-15cm) på häger eller vänster sida och på så sätt möta sin plats med millimeterprecision, så att du enkelt kan montera den. 

   

 • Tillbehör

  10 510 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
35,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter