Meny

Best.nr 12-1280

Kabeltester för SCSI

ST1000 från Paralan är den första och hittills enda handburna kabeltestaren på marknaden som testar att kabeln uppfyller SCSI-standarden i sin helhet. I motsats till simpla kontaktprovare gör ST1000 en fullständig test. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
6 700 SEK
 • Produktbeskrivning

  ST1000 från Paralan är den första och hittills enda handburna kabeltestaren på marknaden som testar att kabeln uppfyller SCSI-standarden i sin helhet. I motsats till simpla kontaktprovare gör ST1000 en fullständing test vilket också innefattar parslagning och skärmning. Med dagens hastigheter på 320 MB/sek, räcker det med att ett av paren inte ligger som det ska för att problem skall uppstå.

  Flera avancerade tester med en enda knapptryckning

  Med ST1000 i servicväskan står du aldrig handfallen om ett SCSI-problem skulle uppstå. Anslut bara testern till ena änden av kabeln och tryck på knappen. Den testar att kabeln är rätt kopplad, att respektive signaltråd ligger i rätt par, att det kritiska kabelparet med ACK/REQ-signalen ligger i centrum av kabeln, att termineringen är riktig och slutligen vilken buss-typ som används.

  ST1000 är försedd med MicroD68 hona och levereras i en skyddande bärväska tillsammans med en slit-kontakt, "loop-back"-modul, manual och batteri. För instrumentet kalibrerade adaptrar passande andra SCSI-kontakter köps separat.

  • Testar att kabeln följer SCSI-standarden
  • Enkel att använda, endast en knapptryckning
  • Du behöver inte bägge ändarna i instrumentet
  • Kan även anslutas på aktiv SCSI-buss

Alternativ till denna produkt