Meny

Best.nr 20101501

HX - höj/sänkbar väggarm för tunga skärmar

Ergotrons HX-arm gör det möjligt att höja/sänka även de riktigt tunga skärmarna ändå upp till 19.1kg vilket länge har saknats på marknaden. Precis som systermodellerna som använder sig av Constant force tekniken så är det otroligt lätt att justera armen i höjdled. Trots sin kapacitet så upplevs den som smidig och lätt att manövrera och den kan enkelt fällas ihop mot väggen för att ta minimalt med utrymme. Förutom 29cm höjdjustering och hela 63 cm räckvidd kan den även vinklas, tiltas, roteras. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 630 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Ergotrons HX-arm gör det möjligt att höja/sänka även de riktigt tunga skärmarna ändå upp till 19.1kg vilket länge har saknats på marknaden. Precis som systermodellerna som använder sig av Constant force tekniken så är det otroligt lätt att justera armen i höjdled. Trots sin kapacitet så upplevs den som smidig och lätt att manövrera och den kan enkelt fällas ihop mot väggen för att ta minimalt med utrymme. Förutom 29cm höjdjustering och hela 63 cm räckvidd kan den vinklas, tiltas, roteras.

  Videon visar bordsmodellen

  Förflytta en tung skärm med en lätt  finger touch

  Den revolutionerande CF-tekniken (Constant Force) gör monitorer lättrörliga på ett sätt som inte tidigare varit möjligt, varken med kostsamma gasfjäder-lösningar eller traditionell fjädring och friktionslåsning. Tag bara tag i skärmen eller lyft den med ett finger för att höja/sänka, i sidled,  framåt. bakåt.                           

   

  • För skärmar upp till 19.1kg (Armens vikt 5.3 kg)
  • Höj och sänkbar med 29.2 cm. 
  • Skärmen kan vinklas, tiltas och roteras.
  • Armen är 63cm i utfällt läge. Kan enkelt fällas ihop mot väggfästet   och tar då minimalt med plats.
  • För montering: VESA upp till 200x200 medföljer, beställ separat för VESA standard upp till 400x400. 
  • Väggfäste ingår, se mått i databladet. Välj väggskena (135-6012) om du behöver ytterligare yta/fästpunkter att montera mot väggen.
  • Dolda kabelkanaler under armen ger en prydlig installation och underlättar rengöring.
  • Finns även för bordsmontage för en eller fler skärmar.
 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20103999
HX väggarm för två skärmar, vit
6 090 SEK exkl. moms
 
Ergotron LX gör att komfort och ergonomi på din arbetsplats blir enklare än någonsin. LX-armen från Ergotron med "Constant Force" gör skärmen ljuvligt smidig att ställa in exakt som du vill ha den.
2 190 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
47,40 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter