Meny

Väggfästen

Smarta och smidiga väggfäster för dina monitorer sparar plats och ger snygga installationer.

Aktiva filter Återställ

Produkter

28
 
Monitor/tangentbords-fästet är egentligen själva "handleden" på vår monitorarm. En utmärkt lösning då monitorn inte får sticka ut för långt och billig om du inte behöver höj- och sänkbarheten.
896 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ergotron LX gör att komfort och ergonomi på din arbetsplats blir enklare än någonsin. LX-armen från Ergotron med "Constant Force" gör skärmen ljuvligt smidig att ställa in exakt som du vill ha den.
2 190 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 1100-030
Vinklingsbart
1 480 SEK exkl. moms
 
Ergotron Neo-Flex Wall erbjuder elegant och flexibel montering av LCD-TV eller större monitorer och installeras enkelt på några minuter bara.
1 090 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Väggfäste med svängarm Solid finish och samtidigt modern design gör att det passar i de rum. Om du installerar skärmen på väggen ökar mängden ledigt utrymme i rummet, medan möjligheten att luta, vrida och justera skärmen förbättrar visningskomforten för användaren.
929 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 1100-020
Vinklingsbart
347 SEK exkl. moms
Best.nr 20101501
HX väggarm för skärm, vit
3 580 SEK exkl. moms
Best.nr 135-1005
StyleView säkerhetsskåp
22 400 SEK exkl. moms
 
Enklast möjliga montering för LCD-monitorer och Widescreen, platt mot väggen, utan inställningsmöjligheter.
716 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ergotrons hopfällbara monitor- och tangentbordshiss är en komplett färdig lösning för väggmonterade arbetsplatser. Den generöst tilltagna hissmöjligheten (229 mm) gör att bildskärm, tangentbord och mus får en ergonomiskt riktig placering oavsett längd på användare.
10 680 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ergotron LX sit-stand med 51 cm vertikal rörlighet ger dig bästa ergonomi oavsett sittande eller stående arbetsställning. En komplett arbetsplats på väggen som snabbt fälls ut när den behövs för att lika snabbt fällas undan och ur vägen när utrymmet behövs till annat.
3 130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
StyleView Sit-Stand kombi-arm från Ergotron ger dig utrymme för det mesta du behöver på en vägghängd arbetsplats skärm,tb,mus samt exemplarisk ergonomi för både stående och sittande arbete. Nu även i vitt utförande, med eller utan skrivyta.
10 220 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En mycket robust arm från Ergotron för professionellt användande i publik miljö. Tilltalande smäcker design, men framför allt mycket robust med lång räckvidd och finjusteringsmöjligheter.
1 710 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 136-0030
Extralång arm med flexibel montering (endast armen)
2 440 SEK exkl. moms
Best.nr 135-0965
MX Väggarm i borstad aluminium
2 470 SEK exkl. moms
 
Dagens interaktiva användning av TV:n för spel, träning, film och bilder gör det önskvärt att kunna anpassa höjd, riktning och vinkel för att tillgodose alla användares behov. Med den "interaktiva armen" från Ergotron maximerar du nyttan av din TV/bildskärm, utan att försaka några utrymmen eller skapa störande installationer.
2 460 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den mycket omtyckta Styleview-monitor & tangentbordshiss i ny version där höj/sänkbarheten har utökats till hela 46cm. Detta gör det möjligt att arbeta både sittande eller stående. Detta lågprofils chassi tar endast 15cm i infällt läge, så den är perfekt för trånga väggmonterade utrymmen där du ändå får en mycket flexibel och ergonomisk arbetsplats.
12 750 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Designad för praktisk väggmontering av skärmen. Ett robust platt väggfäste som ger extraordinär funktionalitet med sin minimalistiska design. Den enkla installationen gör den mycket enkel att använda på alla typer av väggytor.
504 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 1100-062
Vinklingsbart
538 SEK exkl. moms
Best.nr 1100-064
Vinklingsbart
720 SEK exkl. moms
 
Kombiarm för skärm, tangentbord och mus som enkelt kan justeras i djupled. Skärmfästet är höj och sänkbart och kan vinklas/roteras. Tar minimalt med utrymme för att lederna går att skjuta ihop och tangentbordsplatta kan fällas upp. Integrerad kabeldragning gör den lätt att hålla ren och ger en prydlig installation. Räckvidd upp till hela 99cm men endast 31cm i infällt läge.
7 560 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter