Meny

Best.nr 35-1002

StyleView - monitor- & tangentbordshiss

Ergotrons hopfällbara monitor- och tangentbordshiss är en komplett färdig lösning för väggmonterade terminalarbetsplatser. Den generöst tilltagna hissmöjligheten (229 mm) gör att bildskärm, tangentbord och mus får en ergonomiskt riktig placering oavsett om personer av olika längd sitter eller står vid arbetsplatsen. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
8 260 SEK
 • Tillbehör

  560 SEK
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Ergotrons hopfällbara monitor- och tangentbordshiss är en komplett färdig lösning för väggmonterade terminalarbetsplatser. Den generöst tilltagna hissmöjligheten (229 mm) gör att bildskärm, tangentbord och mus får en ergonomiskt riktig placering oavsett om personer av olika längd sitter eller står vid arbetsplatsen.

  Lägger sig platt mot väggen

  När utrymningsvägar, korridorer och trånga utrymmen skall ha datorarbetsplatser behövs utrustning som tar minimalt med utrymme. Med ett enkelt handgrepp fälls tangentbordsplattan in mot väggen, så att endast 114 mm tas i anspråk för hela enheten.

  Enkel justering i höjdled

  Lika enkelt lyfter och sänker man arbetshöjden, för både monitor och tangentbord i samma moment. För att ge maximal bekvämlighet kan tangentbordsplattan justeras i djupled (127 mm) och vridas höger/vänster 120°. Monitorn är tiltbar med 10° och kan justeras höger/vänster 50°.

  Även datorn tätt mot väggen

  Om datorn skall monteras i direkt anslutning till hissen rekommenderar vi datorhållaren 35-8019, som ger ett enkelt och robust montage tätt mot väggen.

  • Endast 114 mm djup tas i anspråk
  • Variabel arbetshöjd
  • Lätt att hålla ren
  • Utdragbar musplatta med musmatta

Alternativ till denna produkt