Meny

Best.nr 135-0965

MX-armen - Prisvärd elegans för de större skärmarna

Ergotron MX ger elegant ergonomi även för de lite större skärmarna med vikter upp till 13,6 kg. Tidigare har det krävts betydligt mer otympliga konstruktioner för att armen både skall tåla de tyngre skärmarna och ändå se snygg ut. MX-armen med CF-tekniken innehåller inga s k gasfjädrar vilket gör den smäcker i konstruktionen men också ytterst lätt att justera, utan rattar eller vred. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 490 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Ergotron MX ger elegant ergonomi även för de lite större skärmarna med vikter upp till 13,6 kg. Tidigare har det krävts betydligt mer otympliga konstruktioner för att armen både skall tåla de tyngre skärmarna och ändå se snygg ut. MX-armen med CF-tekniken innehåller inga s k gasfjädrar vilket gör den smäcker i konstruktionen men också ytterst lätt att justera, utan rattar eller vred.

  Universell rörlighet i elegant aluminium för upp till 30" LCD

  Med 42 cm rörlighet i djupled och 13 cm i höjdled passar den till snart sagt alla användningsområden där armen fästs på en vertikal yta. MX-armen är försedd med integrerad kabelkanal som döljer sladdarna utan att begränsa rörligheten.

  • Klarar upp till 30" eller 6,3-13,6 kg
  • 13 cm vertikal och 42 cm horisontell rörlighet
  • Vridbar 360° samt tilt 80° (-5°/+75°)
  • Porträtt/landskap med lås som förhindrar överrotation
  • VESA-fäste för 75 x 75, 100 x 100 ingår, för övriga VESA-mått beställ 35-2117
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
35,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter