Meny

Best.nr 135-0980

Maximal räckvidd för skärmar upp till 37" och 54kg

En mycket robust arm från Ergotron för professionellt användande i publik miljö. Tilltalande smäcker design, men framför allt mycket robust med lång räckvidd och finjusteringsmöjligheter. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 360 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    En mycket robust arm från Ergotron för professionellt användande i publik miljö. Tilltalande smäcker design, men framför allt mycket robust med lång räckvidd och de finjusteringsmöjligheter man önskar som professionell montör av skärmar. I publika miljöer utsätts upphängningsanordningarna för en hel del annorlunda påfrestningar, allt från överförfriskade pubbesökare som skall visa sina senaste Tarzan-konster till backpackern som behöver hänga av sig ryggsäcken. Den publika monteringslösningen måste var beredd på långt större påfrestningar än bara vikten på skärmen, utan att trilla ner. Med dagens allt lättare skärmar finns gott om kilon kvar att belasta armen med.

    Sträcker sig längre

    Räckvidden på hela 67 cm gör att också de största skärmarna han vinklas 90° utan att ytterkanterna slår i väggen. Trots det vecklar den ihop sig till bara 8.6 cm (6 cm för den mindre modellen) när du trycker den tätt mot väggen. Kabelkanaliseringen gör inte bara installationen snyggare, den ser till att sladdarna inte blir lika lättåtkomliga för obehöriga, vilket ökar driftsäkerheten i anläggningen.

  • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
35,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter