Meny

Best.nr 135-0806

LX Väggarm - Exemplarisk ergonomi för maximal komfort

Ergotron LX gör att komfort och ergonomi på din arbetsplats blir enklare än någonsin. LX-armen från Ergotron med "Constant Force" gör skärmen ljuvligt smidig att ställa in exakt som du vill ha den. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 5 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 850 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Ergotron LX gör att komfort och ergonomi på din arbetsplats blir enklare än någonsin. LX-armen från Ergotron med "Constant Force" gör skärmen ljuvligt smidig att ställa in exakt som du vill ha den. Du minskar samtidigt risken för trötthet i ögon, rygg och nacke och inte minst, den sparar massor av plats på skrivbordet.

  Inga rattar att vrida och inga knappar att trycka på

  Den nya revolutionerande CF-tekniken (Constant Force) gör monitorer lättrörliga på ett sätt som inte tidigare varit möjligt, varken med kostsamma gasfjäder-lösningar eller traditionell fjädring och friktionslåsning. Tag bara tag i skärmen och för den dit du vill, upp, ner, framåt. bakåt. Den är dessutom snygg och smidig i praktisk design med dolda kabelkanaler och pryder varje skrivbord. 

  LX-armen finns för skrivbords- eller väggmontage och ger 33 cm nästintill friktionsfri vertikal rörlighet. I djupled sträcker den sig hela 61 cm. Om så önskas kan en mellanled enkelt kopplas loss för att minska den maximala rörligheten i djupled. LX-armen passar alla platta skärmar med VESA 75/100 mm och upp till 9,1 kg vikt.

  LX Tangentbordsarm för väggmonterad arbetsplats

  Komplettera med tangentbordsarmen och du får hela arbetsplatsen väggmonterad. På armen sitter en uppfällbar tangentbordshållare med musplatta på släde för både höger- och vänsterhänta. Uppfälld bygger den bara 12 cm i djupled. Levereras inclusive musmatta, mushus och handledsstöd i gelmaterial. Armen kan monteras direkt mot vägg, men väggplatta rekommenderas.

  Montage mot stolpe

  Armen kan även monteras mot stolpe, se under rubriken "Mobila Arbetsstationer" vår artikel 35-9010, där samtliga tillbehör kan kombineras med denna arm.

 • Tillbehör

  Best.nr 135-0816
  530 SEK exkl. moms
  Best.nr 135-6116
  461 SEK exkl. moms
  634 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
35,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter