Meny

Best.nr 135-4050

Interactive Arm - Maximerar nyttan av din TV

Dagens interaktiva användning av TV:n för spel, träning, film och bilder gör det önskvärt att kunna anpassa höjd, riktning och vinkel för att tillgodose alla användares behov. Med den "interaktiva armen" från Ergotron maximerar du nyttan av din TV/bildskärm, utan att försaka några utrymmen eller skapa störande installationer. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 090 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Dagens interaktiva användning av TV:n för spel, träning, film och bilder gör det önskvärt att kunna anpassa höjd, riktning och vinkel för att tillgodose alla användares behov. Med den "interaktiva armen" från Ergotron maximerar du nyttan av din TV/bildskärm, utan att försaka några utrymmen eller skapa störande installationer. Armen har elegant stram design i polerad aluminium och en näst intill friktionsfri justerbarhet i alla led. Lätt och bekvämt för ung som gammal, oavsett muskelstyrka, att flytta skärmen i önskat läge för bästa upplevelse.

  45-361-026

  Tre versioner ger enhetligt utseende oavsett TV-apparaternas storlek

  Tack vare de tre modellerna kan du installera TV-apparater på 3-32kg (19-60+") och ändå få samma enhetliga design och funktion. Lyft/sänk-funktionen använder den patenterade "Constant Force"-tekniken, vilket innebär att du slipper riskabla gasfjäderkonstruktioner eller friktionslåsning som gärna vill "vissna" efter en tids användande. Istället får du en följsam rörelse där minimal kraft behövs för att sänka eller höja TV:n.

  • Friktionsfri justerbarhet utan rattar och vred gör den användbar för alla
  • Rörlig i alla led: upp/ned och vrid
  • Smäcker design i aluminium och svart
  • Praktiska kabel-clips som håller anslutningarna på plats
  • Högsta kvalité - passerat 10 000-testet för problemfritt användande under många år

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
35,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter