Meny

Best.nr 135-0906

Ergotron LX väggarm - Gen 1

Den första generationen av Ergotrons populära LX väggarm ger samma friktionsfria rörlighet och ergonomi, men har en annan färgskala och material. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
958 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Den första generationen av Ergotrons populära LX väggarm ger samma friktionsfria rörlighet och ergonomi som efterföljaren, men har en annan färgskala och material.

  LX-armen från Ergotron med "Constant Force" gör skärmen ljuvligt smidig att ställa in exakt som du vill ha den. Du minskar samtidigt risken för trötthet i ögon, rygg och nacke och inte minst, den sparar massor av plats på skrivbordet.

  Inga rattar att vrida och inga knappar att trycka på

  Den nya revolutionerande CF-tekniken (Constant Force) gör monitorer lättrörliga på ett sätt som inte tidigare varit möjligt, varken med kostsamma gasfjäder-lösningar eller traditionell fjädring och friktionslåsning. Tag bara tag i skärmen och för den dit du vill, upp, ner, framåt. bakåt. Den är dessutom snygg och smidig i praktisk design med dolda kabelkanaler och pryder varje skrivbord. 

  LX-armen finns för skrivbords- eller väggmontage och ger 33 cm nästintill friktionsfri vertikal rörlighet. I djupled sträcker den sig hela 61 cm. Om så önskas kan en mellanled enkelt kopplas loss för att minska den maximala rörligheten i djupled. LX-armen passar alla platta skärmar med VESA 75/100 mm och upp till 9,1 kg vikt

Alternativ till denna produkt