Meny

Best.nr 35-0938

LX bordsarm i putsad aluminium

Den populära LX-armen för maximal komfort och perfekt ergonomi på skrivbordet, nu i ny design och nytt material. Den polerade ytan av aluminium tillsammans med den smäckra konstruktionen gör att LX-armen kröner även den mest påkostade arbetsplatsen. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 410 SEK
  • Tillbehör

  • Produktbeskrivning

    Den populära LX-armen för maximal komfort och perfekt ergonomi på skrivbordet, nu i ny design och nytt material. Den polerade ytan av aluminium tillsammans med den smäckra konstruktionen gör att LX-armen kröner även den mest påkostade arbetsplatsen. Foten har ett stramare och mer kvadratiskt utseende och kabelkanaliseringen i armens underkant har integrerats i designen på ett smakfullt sätt. I övrigt är alla tekniska detaljer identiska med föregående modell.

    Constant Force gör skärmen ljuvligt smidig att ställa in

    Inga rattar att vrida och inga knappar att trycka på. CF-tekniken (Constant Force) gör skärmarna lättrörliga på ett sätt som inte tidigare varit möjligt, varken med kostsamma gasfjäder-lösningar eller traditionell fjädring och friktionslåsning. Tag bara tag i skärmen och för den dit du vill, upp, ner, framåt, bakåt. Den är dessutom snygg och smidig i praktisk design med dolda kabelkanaler och pryder varje skrivbord.

    LX-armen finns för skrivbords- eller väggmontage och ger 33 cm näst intill friktionsfri vertikal rörlighet. I djupled sträcker den sig hela 61 cm. Om så önskas kan en mellanled enkelt kopplas loss för att minska den maximala rörligheten i djupled. LX-armen passar alla platta skärmar med VESA 75/100 mm och upp till 9,1 kg.

Alternativ till denna produkt