Meny

Stativ med hjul

När du behöver ta med dig din arbetsstation och fortfarande jobba effektivt och ergonomiskt. Många olika tillämpningsområden och miljöer för våra mobila enheter.

Aktiva filter Återställ

Produkter

16
Best.nr 135-0810
4-ledad arm för notebook
3 350 SEK exkl. moms
 
Neo-Flex Mobil arbetsplats för LCD-skärm eller Laptop. Båda modellerna är höj/sänkbara med 50cm vilket är tillräckligt för både sittande och stående arbetsplats. Stabil konstruktion med stor arbetsyta och smidig hjulbas gör den enkel att tag med sig. Säker förankring av Laptop/skärm gör den möjlig att använda på alla tänkbara platser.
11 330 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Neo-flex Mobile Media Center flyttar du lätt skärmen till publiken och förvandlar vilket utrymme som helst till konferens- eller TV-rum. Den tunga LCD-skärmen rullas lätt fram på mjuka hjul.
12 510 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Rullvagn med bordsyta som snabbt kan justeras upp och ned med hjälp av gasfjäderfunktion. En enkel och prisvärd lösning för t ex en bärbar dator och dessutom med lite extra arbetsyta. Fem kraftiga hjul, varav två låsbara, placerade med stor diameter som gör att vagnen rullar lätt och stabilt. Lackerade släta ytor som är lätta att hålla rena.
7 280 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
StyleView är en ny mobil arbetsstation från Ergotron för patientnära databehandling. Med StyleView förflyttar man snabbt och säkert hela utrustningen så att patientdata kan matas in direkt på plats. Finns i modeller för Laptop eller LCD-skärm där samtliga är höj/sänkbara för både en sittande och stående arbetsställning. Finns även med batteridrift där moderna litium batterier gör att vagnen väger betydligt mindre än tidigare.
14 900 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20111357
med skärmfäste och låsbar förvaringslåda
14 720 SEK exkl. moms
Best.nr 136-0001
Mobil arbetsstation för tangentbord och bildskärm
8 840 SEK exkl. moms
 
Ergotron WorkFit-C erbjuder den unika kombinationen av ett höj-/sänkbart skrivbord och individuellt höj-/sänkbar bildskärm för optimal ergonomi oavsett kroppsmått.
13 670 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Styleview 10 - är en smidig lättviktsvagn för en Surfplatta eller Laptop. En liten nätt hjulbas kompletteras med stora låsbara hjul, vilket gör den lätt att rulla på alla typer av underlag och den kan snabbt och enkelt förflyttas till rätt plats för bekväm och säker datainmatning. Den patenterade höj/sänkbarheten (38cm) skapar en arbetsplats för både sittande och stående användare.
10 870 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20111398
med skärmfäste och datorhållare
10 180 SEK exkl. moms
 
Skärmvagn med en minimalistisk designen av pulverlackerat stål och polerade rör som gör den perfekt för alla interiörer som kontor, konferensrum och väntrum.
5 950 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Carefit Slim - är en lättvikts designad medicinvagn för Laptop eller LCD skärm som passar perfekt att enkelt manövrera i trånga sjukhusmiljöer. Den kompakta enheten kan snabbt och enkelt höjas/sänkas för en sittande eller stående arbetsplats för många olika typer av användare.
11 650 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20111233
För bärbara datorer
6 120 SEK exkl. moms
8 510 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20111236
För surfplatta
8 430 SEK exkl. moms
 
med hjul för surfplatta 4–10,5 tum
6 410 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter