Meny

Best.nr 11-4150

USB portlås skyddar mot oönskad anslutning

Portlåset för USB täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 11 st
Leveranstid 1-2 dagar
  • Produktbeskrivning

    Portlåset för USB täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter som kan smitta datorn med virus eller användas för kopiering av innehåll. Låset passar såklart lika bra i en hub eller ett uttag i en panel.

    Färgkodning för rättigheter eller bara för syns skull

    Låset är enkelt att montera och demontera. Det trycks in porten med verktyget (nyckeln) och kan sedan bara avlägsnas med samma verktyg. Både nyckel och lås är färgkodad och måste matcha för att nyckeln skall passa, grön nyckel till grönt lås osv. Låsen finns i fem olika färger för att göra det enkelt att arbeta med olika rättigheter, identifiera portar eller bara för att passa utrustningen utseendemässigt.

    • Passar alla USB-kontakter (1.1/2.0/3.0) av standard typ A

Alternativ till denna produkt

Best.nr 11-4180
Nu kan du skydda också fiberutrustning som paneler, vägguttag och SFP:er mot olovlig anslutning. En plastplugg med fjädrande hullingar snäpps fast i LC-kontakten och avlägsnas med ett fiffigt verktyg.
236 SEK
Finns i flera varianter