Meny

Best.nr 121-8020

Professionell ladd- och synkstation för sexton enheter

PowerPad från Cambrionix täcker alla laddnings- och synkroniseringsbehov för den professionella användaren. Du har maximal laddström på alla portar samtidigt och kan ladda allt från senaste iPad/iPhone till gårdagens iPod och alla andra fabrikat på marknaden. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
8 460 SEK exkl. moms
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  PowerPad från Cambrionix täcker alla laddnings- och synkroniseringsbehov för den professionella användaren. Du har maximal laddström på alla portar samtidigt och kan ladda allt från senaste iPad/iPhone till gårdagens iPod och alla andra fabrikat på marknaden. Enheten har ett robust hölje och är bestyckad med fyra fästpunkter för skruvfastsättning på vägg eller under ett bord. PowerPad finns i tre modeller, en lite billigare endast för Apple-produkter, en universell och en universell med samtidig synkronisering av enheterna via anslutning till en host.

  Mjukvaran kan uppgraderas så att du skall kunna ladda också nästa generations tillbehör utan att behöva byta ut laddstationen och för den avancerade användaren finns möjlighet att övervaka laddningsprocessen via host-porten och ansluten dator.

  Skyddar din utrustning mot elfel

  Alla laddare och synk-enheter från Cambrionix ger dina tillbehör omfattande skydd mot skador som skulle kunna uppkomma genom överspänningar eller överbelastning exempelvis till följd av att en av enheterna som du ansluter är trasig. Oavsett hur de anslutna tillbehören uppför sig, så riskerar du inte att övriga enheter skadas. Vidare är uppfyller den och är testad mot säkerhetsstandarden EN60950, vilket ofta finns som krav för användning i publika lokaler, sjukhus, flygplatser etc.

  USB-laddning klurigare än man tror

  USB-porten finns, förutom i varianterna 1.0, 2.0 och 3.0, också med tre olika kapaciteter avseende laddning och det är långt ifrån säkert att det syns på porten vilken som stöds. Du har "standard downsstream port", "charging downstream port" och "dedicated charging port". De två förstnämnda är de två du finner i PC:n normalt och den tredje i de separata USB-laddarna. För dig som användare innebär detta överraskande långa laddningstider ibland, beroende på vilket tillbehör du anslutit och till viken port. En standard downstream port för USB 1.0 och 2.0 maximerar laddströmmen till 0,5A (0,9 för USB 3.0), medan en charging downstream port ger max 1,5A. Ändå räcker det inte till för exempelvis iPad som vill ha 2,1A för att laddas maximalt snabbt och på ett sätt som är optimerat för batterierna och därmed livslängden.

  Var därför noggrann när du väljer laddstationer så att det finns kapacitet att ladda alla de enheter du vill kunna ansluta på ett optimalt sätt. Våra laddare från Cambrionix kan även specialanpassas så att laddning sker på schemalagda tider om enheterna är många och övrig belastning är stor.

  • Optimerad för Apple-produkter (2,1A) och passar övriga USB-tillbehör
  • Full laddström på alla portar samtidigt garanterar optimal uppladdning och mista laddningstid
  • Framtidssäker med uppgraderbar mjukvara för framtida laddningsstandards
  • Övervakningsbar via hostporten (gäller 21-1822/24)
  • Integrerat kraftaggregat (ingen separat adapter som ligger och skräpar)

  Kan kundanpassas och levereras som halvfabrikat, kontakta oss!

  Bekanta dig med tillverkaren

Alternativ till denna produkt