Meny

Best.nr 105-0700

Maxad USB typ C-kabel för både data och laddning

USB3.1Gen2 med Power Delivery (PD) och 10Gbps hastighet är en kombination som ställer höga krav på både kabel och kontaktdon. Använder du vår maxade kabel får du allt som den nya standarden erbjuder och vet att den fungerar i alla situationer. Läs mer

Lagerstatus 128 st
Leveranstid 1-2 dagar
169 SEK exkl. moms
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m)
  1
  Model
  USB
 • Produktbeskrivning

  USB3.1Gen2 med Power Delivery (PD) och 10Gbps hastighet är en kombination som ställer höga krav på både kabel och kontaktdon. Använder du vår maxade kabel får du allt som den nya standarden erbjuder och vet att den fungerar i alla situationer.

  Inte ens Apple förser sina kunder med höghastighetsprestanda i den kabel som följer med nya Macbook Pro. Fastän porten stöder USB3.1 Gen2 10Gbps så får du som standard endast en USB2.0-kabel för 480Mbps. Ska du få full prestanda och utan att tappa laddningstid krävs vår maxade USB C-kabel. På grund av komplexiteten och balansen mellan laddning och datahastighet är kabelns maximala längd begränsad till en meter.

  Prestanda:
  Hastighet: 10Gbps enlig USB-PD3.1Gen2
  Max laddningseffekt:20V/5A/100W (E-mark chip)
  Ytterdiameter: 4,5mm

Alternativ till denna produkt

 
Kabeln ger maximal dataöverföring och laddning givet den lägre kapaciteten i typ A-kontakten i ena änden, vilket innebär max 15W laddning och 5Gbs hastighet. Därmed följer den USB3.1Gen1 för 5Gbps.
91,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter