Meny

Best.nr 21-0092

USB2.0-förlängare med flexibel strömmatning

USB Ranger 2211 bygger på Icrons numer världskända och patenterade teknik "Extreme USB", som också är licensierad till flera välkända fabrikat av USB-förlängartillverkarna idag. Originalet kommer från Icron Technologies och skickar, med industriell stabilitet, USB-signalen 100m bort med hjälp av Cat.5-kabel. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 270 SEK
 • Produktbeskrivning

  USB Ranger 2211 bygger på Icrons numer världskända och patenterade teknik Extreme USB, som också är licensierad till flera välkända fabrikat av USB-förlängartillverkarna idag. Originalet kommer från Icron Technologies och skickar, med industriell stabilitet, USB-signalen 100m bort med hjälp av Cat5-kabel.

  Hög fart och helt transparent

  Förlängningen sker med en sändare/mottagare i vardera änden, som kopplas ihop med vanlig nätverkskabel for Ethernet. Datorn kommer inte att märka av den längre kabeln utan uppför sig precis som med den kortare originalkabeln och alla olika USB-tillbehör kan anslutas, kameror, flash-diskar, MP3-spelare, tangentbord, etc.

  Strömförsörj i vilken ände du vill!

  Nyheten i modell 2211 är just friheten att strömförsörja från den ände du vill. Det förenklar installation och förberedelser avsevärt i och med att du inte i samma grad begränsas av vart eluttaget finns.

  Ingen programvara krävs

  USB Ranger kräver ingen programvara eller inställning för vare sig dator eller periferienhet och fungerar bra tillsammans med både Windows, Linux och Mac-OS.

  • 100 m förlängning av USB 2.0 och 1.1
  • Strömförsörjning från vilken ände du vill
  • Inga inställningar - fungerar direkt ur kartongen
  • Miniformat och hål för väggmontage, endast 85x28x57 mm
  • Kan strömförsörja efterliggande USB-utrustning, standard 500 mA tillgängligt

Alternativ till denna produkt