Meny

Best.nr 124-1060

Digi Connectport TS 8/16 portar

ConnectPort-serien ger dig den moderna plattform du behöver för att seriell utrustning skall kunna användas på ett säkert och ändamålsenligt sätt. Du får SSHv2-kryptering, både IPv4 och IPv6 samt övervakning via SNMP, web, CLI eller via molntjänst. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
15 170 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Även om utrustning med seriell anslutning ofta är gammal behöver den integreras i moderna nätverk och klara de säkerhetskrav som ställs i dagens IT-miljö. ConnectPort-serien ger dig den moderna plattform du behöver för att seriell utrustning skall kunna användas på ett säkert och ändamålsenligt sätt. Du får SSHv2-kryptering, både IPv4 och IPv6 samt övervakning via SNMP, web, CLI eller via molntjänst. Funktioner för masskonfigurering stödjer större utrullning och ger global överblick av de installerade enheterna.

  Fjärranslutning av serieportar via IP, även för gamla system

  I grund och botten är det dock en "vanlig" terminalserver som ger dig fjärråtkomst av serieportar (RS232/422/485) via IP-nätet. Stöds inte IP-adresserade serieportar i mjukvaran du använder idag använder du bara Digis RealPort-driver, som låter datorn tro att serieportarna sitter på bussen som vanligt och du kan låta mjukvara fortsätta att adressera dem som com1, com2 osv.

  Seriell tunnel ger transparent seriekabel över IP

  Även maskiner och icke-PC-utrustning kan anslutas, men då genom att två ConnectPort-enheter (en i var ände) installeras mot varandra. Du bestämmer vilket portnummer på den ena sidan som korresponderar med porten på den andra sidan. Därigenom har du skapat en transparent seriell förbindelse över IP som kan likställas med ha en fysisk kabel mellan platserna. Vid konsolidering av larmsystem eller inom fastighets- och industriautomation finns mycket att vinna på att få central kontroll över alla seriella anslutningar. Det underlättar också om man vill överlämna kontrollen till en extern part, som då inte längre behöver fysisk tillgång till enheterna utan når dem alla via en global vy.

  • Utvecklingsmiljö i Python som ger möjlighet att anpassa och utveckla egna applikationer
  • 2x USB för dataloggning eller att ladda konfiguration (max 5A per port)
  • RealPort COM patenterad lösning
  • Upp till 230 Kbps throughput per port
 • Tillbehör

  Best.nr 124-0990
  452 SEK exkl. moms
  Best.nr 124-0991
  327 SEK exkl. moms
  Best.nr 124-0992
  327 SEK exkl. moms
  327 SEK exkl. moms
  360 SEK exkl. moms
  246 SEK exkl. moms
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Ska du monitorera och övervaka serverrack och dataskåp är Poseidon2 3266 och Poseidon2 3268 rätt produkt. Ta kontroll över temperatur och luftfuktighet samt dra nytta av även andra smarta givare ur HWg:s sortiment. DI ingångar för larmportar från annan IT utrustning som exempelvis UPS, brandlarm, rörelselarm. SNMPv3 och inbyggd logger.
3 810 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Höga krav på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet? Då är HWg-STE Nätverkstermometer ett utmärkt val. Exempel på användningsområden för en IP-termometer kan vara allt från Temperaturövervakning av värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar, serverrack och dataskåp.
1 450 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter