Meny

Best.nr 24-1060

Digi Connectport TS 8/16 portar

ConnectPort-serien ger dig den moderna plattform du behöver för att seriell utrustning skall kunna användas på ett säkert och ändamålsenligt sätt. Du får SSHv2-kryptering, både IPv4 och IPv6 samt övervakning via SNMP, web, CLI eller via molntjänst. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
11 330 SEK
 • Tillbehör

  306 SEK
  Finns i flera varianter
  290 SEK
  Finns i flera varianter
  290 SEK
  Finns i flera varianter
  290 SEK
  Finns i flera varianter
  294 SEK
  Finns i flera varianter
  270 SEK
  Finns i flera varianter
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  Även om utrustning med seriell anslutning ofta är gammal behöver den integreras i moderna nätverk och klara de säkerhetskrav som ställs i dagens IT-miljö. ConnectPort-serien ger dig den moderna plattform du behöver för att seriell utrustning skall kunna användas på ett säkert och ändamålsenligt sätt. Du får SSHv2-kryptering, både IPv4 och IPv6 samt övervakning via SNMP, web, CLI eller via molntjänst. Funktioner för masskonfigurering stödjer större utrullning och ger global överblick av de installerade enheterna.

  Fjärranslutning av serieportar via IP, även för gamla system

  I grund och botten är det dock en "vanlig" terminalserver som ger dig fjärråtkomst av serieportar (RS232/422/485) via IP-nätet. Stöds inte IP-adresserade serieportar i mjukvaran du använder idag använder du bara Digis RealPort-driver, som låter datorn tro att serieportarna sitter på bussen som vanligt och du kan låta mjukvara fortsätta att adressera dem som com1, com2 osv.

  Seriell tunnel ger transparent seriekabel över IP

  Även maskiner och icke-PC-utrustning kan anslutas, men då genom att två ConnectPort-enheter (en i var ände) installeras mot varandra. Du bestämmer vilket portnummer på den ena sidan som korresponderar med porten på den andra sidan. Därigenom har du skapat en transparent seriell förbindelse över IP som kan likställas med ha en fysisk kabel mellan platserna. Vid konsolidering av larmsystem eller inom fastighets- och industriautomation finns mycket att vinna på att få central kontroll över alla seriella anslutningar. Det underlättar också om man vill överlämna kontrollen till en extern part, som då inte längre behöver fysisk tillgång till enheterna utan når dem alla via en global vy.

  • Utvecklingsmiljö i Python som ger möjlighet att anpassa och utveckla egna applikationer
  • 2x USB för dataloggning eller att ladda konfiguration (max 5A per port)
  • RealPort COM patenterad lösning
  • Upp till 230 Kbps throughput per port

Alternativ till denna produkt