Meny

Best.nr 20-5231

Phone2PC-USB

Nu behöver man aldrig mer tvista om vad som egentligen avtalades i telefon! Phone2PC är ett nytt revolutionerande sätt att enkelt spela in och spara telefonsamtal direkt på din PC. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Tillbehör

 • Produktbeskrivning

  Nu behöver man aldrig mer tvista om vad som egentligen avtalades i telefon! Phone2PC är ett nytt revolutionerande sätt att enkelt spela in och spara telefonsamtal direkt på din PC. Det finns otaliga situationer där man skulle ha behövt veta vad som egentligen avtalades. Phone2PC ger dig möjligheten att på ett billigt och enkelt sätt skaffa dig den utrustning som behövs. Produkten består av en liten enhet som kopplas mellan din telefon och USB-porten på din dator. En intuitiv och lätthanterad programvara gör att du enkelt spelar in dina samtal. Phone2PC använder komprimeringsalgoritm GSM 6.1, vilket gör att filerna begränsas i storlek. En timmes inspelning motsvarar ca 5,6 MB.

  Phone2PC - Basic

  Inspelningen startas med ett mus-klick. Ljudfilerna namnges, tidsstämplas och sparas automatiskt som WAV-filer på din hårddisk eller på en nätverksserver. Du kan enkelt avlyssna dina filer och "snabbspola" fram och tillbaka i ditt samtal. Filerna kan givetvis e-postas till en mottagare så att han kan spela upp samtalet.

  Phone2PC - Advanced

  I tillägg till de funktioner som Basic-versonen har, kan man här,

  • Starta inspelningen automatiskt med röststyrning
  • Sätta in "bokmärken" för att markera en viktig del i samtalet
  • Göra egna noteringar kopplade till ljudfilen

  Även mobiltelefoner kan anslutas

  Med hjälp av en liten adapterkabel kan mobiltelefoner anslutas till Phone2PC. När mobiltelefon används skall även ett headset med 2,5mm stereoplug anslutas till adapterkabeln.

  Är detta lagligt?

  Det är helt i överensstämmelse med svensk lag att spela in ett telefonsamtal, så länge som EN av deltagarna (du själv) har vetskap om inspelningen. Det är däremot olagligt att avlyssna och spela in ett samtal där ingen av deltagarna känner till inspelningen. www.faktabanken.nu/avlyssning.htm.

Alternativ till denna produkt